Este mousse-ul o necesitate?



Mousse-urile conţin fibre esenţiale pentru buna funcţionare a corpului nostru, care acţionează printr-un proces de purificare a intestinelor, astfel încât să regleze procesele metabolice. Mai mult, acestea scad nivelul de colesterolului din sânge. Totodată, fibrele ne fac mai activi, motiv pentru care fructele şi mousse-urile de fructe şi legume nu sunt doar o gustare delicioasă, ci şi o masă hrănitoare[4].

O formă convenabilă înainte de toate

De cele mai multe ori, consumatorii preferă o modalitate la îndemână prin care să consume fructele şi legumele.
Păstrat într-un ambalaj colorat, mousse-ul este o gustare hrănitoare care poate înlocui una din cele cinci porţii zilnice recomandate de fructe şi legume. Nu este întotdeauna posibil să păstrezi fructele şi legumele proaspete şi întregi - de multe ori, acestea se alterează în timpul transportului într-o pungă sau în rucsacul copilului. 19,9% dintre participanţii la studiul efectuat de Millward Brown au recunoscut că atunci când vine vorba de consumul de mousse sunt convinşi de forma convenabilă în care este păstrat produsul.
Mai mult, aceştia afirmă faptul că mousse-ul este în conformitate cu aşteptările copiilor[5].

Mousse-urile reflectă întocmai nevoile consumatorilor – sunt produse naturale, sigure pentru organism şi asigură nutrienţii esenţiali pentru alimentaţia zilnică, iar pentru că sunt produse gata făcute, nu se consumă timp pentru prepararea lor. Trebuie doar să iei mousse-ul cu tine şi să te bucuri de o gustare sănătoasă şi hrănitoare.

[1] Studiu efectuat de Institutul Millward Brown în martie şi aprilie 2015, pe un eşantion de 300 de femei

[2] http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs311/en/

[3] Studiu efectuat de Institutul Millward Brown în martie şi aprilie 2015, pe un eşantion de 300 de femei

[4] http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1432575/pdf/gut00393-0005.pdf

[5] Studiu efectuat de Institutul Millward Brown în martie şi aprilie 2015, pe un eşantion de 300 de femei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod