Psoriazis: 25 de imagini prin care să-l recunoşti

Psoriazisul este una dintre cele mai frecvente boli de piele şi afectează 2% dintre români, susţin medicii dermatologi. Vezi câteva imagini care pot să te lămurească despre aspectul diverselor manifestări ale acestei boli.

 

"Psoriazisul este o afecţiune cutanată cronică, cu evoluţie de lungă durată, cu ameliorări şi agravări periodice, caracterizată prin apariţia unor pete roşii acoperite de coji sau cruste alb-sidefii, uneori cu tentă argintie, uşor detaşabile", aflăm de la medicul dermatolog Andra Cristea.

Afectează atât femeile, cât şi bărbaţii în egală măsură, iar debutul bolii survine cel mai adesea între 15 - 20 de ani. "Al doilea vârf de debut poate să survină între 50 - 55 de ani, al treilea fiind în copilărie în general între 8 - 10 ani. Cu toate acestea există şi cazuri raportate de la naştere sau la o vârstă extrem de înaintată", adaugă prof. dr. Călin Giurcăneanu, şeful secţiei de dermatologie a Spitalului Universitar Elias din Bucureşti.

Există mai multe tipuri de psoriazis care au simptome diferite, precum:

 
1. Psoriazisul vulgar sau în plăci este cea mai frecventă formă a bolii, fiind întâlnită în 80-90% din cazuri. Se manifestă prin leziuni roşiatice ale pielii acoperite cu solzi argintii. Această formă poate apărea pe aproape toate suprafeţele corpului (chiar şi în zonă organelor genitale sau în interiorul cavităţii bucale).
2. Psoriazisul pustular. Această formă este mai rară şi poate apărea generalizat la nivelul corpului sau pe zone restrânse, pe mâini, picioare şi degete. Poate fi declanşat de anumite medicamente, infecţii, razele UV, sarcină sau stres. 
3. Psoriazisul poate fi declanşat şi de o infecţie bacteriană şi apare în special la persoanele mai tinere de 30 de ani. În acest caz, petele nu sunt de dimensiuni atât de mari că în cazul psoriazisului clasic.
4. Psoriazisul invers apare de obicei în zonă axilei, cea din jurul organelor genitale şi sub sân. Este caracterizat de apariţia unor pete roşiatice şi netede şi este des întâlnit la persoanele supraponderale.

Cele mai afectate regiuni ale corpului sunt coatele şi genunchii, palma şi talpa, zona lombară, scalpul (la liziera liniei de păr), ombilicul, mucoasele, axilele, organele genitale şi unghiile. Prezenţa puseurilor pe faţă se întâlneşte destul de rar.

 

 

Factori care pot declanşa psoriazisul

 
Există o serie de factori care pot provoca apariţia bolii sau agravarea acesteia, precum: stresul psihic puternic, traumatismele fizice (arsuri, intervenţii chirurgicale), fumatul, alcoolul, anumite medicamente, infecţiile cu streptococ beta-hemolitic (amigdalite), dezechilibrele hormonale. Dacă ai această afecţiune este recomandat să eviţi aceşti factori declanşatori pe cât posibil, să nu scarpini leziunile, să nu te tratezi singur cu remedii din auzite şi să alegi hainele din bumbac.

 

Vezi cum arată psoriazisul pe piele!

Credit foto: emedicine.medscape.com/healthy-skin-guide.com/dermatology.about.com

1 din 26

MAI MULT DESPRE: piele, sanatate, dermatologie, psoriazis
 

Comentariile 1-50 din 154

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicoleta pe 26 Oct 2017, 13:46
    psoriazis

    Din toate produsele pe care le-am incercat ani de zile impotriva psoziasului singura crema care functioneaza a fost tot crema de la DermaE .--- chiar are rezultate bune si recomand si eu cu mare incredere. Succes

    0
    0

  • irina pe 24 Apr 2017, 10:33
    pentru a scapa de coji si a avea pielea moale pe rani

    Am luat un ulei de masline de la dinodany. L-am dat unchiului meu care nu e pasionat de folosit ulei in mancare, dar a incercat pe piele. Efectual a fost unul uau...Cojile dispar, pielea devine moale si se regenereaza. Inainte lua creme peste creme, milioane de lei date la farmacii pentru prepararea lor....Uleiul de masline "Il vero" este un miracol.Il recomand cu toata inima.Pe langa ca este bio, maslinele sunt crescute intr-un parc national din italia unde nu au voie sa irige solul, si de aici si calitatea acestui ulei de masline, ca sa nu mai spun ca este deosebit de bun si mi-am luat si eu sa il dau la pitici. de fiecare data cand merg la pitesti singurul lucru care il cere este acest ulei si il tine pe unchi cateva luni o sticla...Recomand cu toata inima aceasta solutie simpla si eficienta

    1
    1

  • Mihai Aachen Germania pe 17 Ian 2017, 11:13
    Psoriasis

    O boala grea insuportabila.Ma tratez cu Asorian solutie si cu Dermovate alifie.Da rezultate dar recidiveaza dupa un timp apoi o iau de la capat.Din pacate nu le gasesc in Germ.Le primesc ocazional din Rom.Aici am probat diferite creme scumpe insa fara rezultat.Cine doreste poate incepe cu aceste produse la inceput de trei ori pe zi si sint comvins ca va da rezultate.Sa auzim numai de bine.Sanatate.

    1
    1

  • Lavinia pe 24 Feb 2016, 12:23
    Crema psoriazis

    Eu le-am incercat aproape pe toate care sunt recomandate in comentarii, unele au ajutat altele deloc. Ce a functionat in cazul meu este crema Grahams Calendulis plus si uleiul Grahams. Dupa doar un tub folosit, timp de 2 luni m-a tinut mi-a disparut. Nu ma imbat cu apa rece, stiu ca o sa apara, dar momentan am aproape un an fara nicio o pata. Eu zic ca merita incercat crema Grahams Calendulis. Uleiul se recomanda doar in cazurile severe. Multa sanatate tuturor

    3
    0

  • m pe 11 Feb 2016, 22:58
    psiorazis

    cu acest preparat am scapt de psiorazis acid salicilic 1.5 g, neopreol 10 g, clobetasol(dermovate ) 20 g, ichtiol 0.7 g , recomand , si astept comentari , raspunsuri , efestul este visibil din primele aplicati

    7
    0

  • lora pe 22 Ian 2016, 22:01
    psoriasis

    Dragii mei, eu sunt din r. Moldova, pe la 14 ani mi-a aparut si mie niste pete dupa cap care ma deranjau tare prin mincarimea ce o aveam.Acum deja am 34 ani si in toata aceasta perioada pot sa zic ca am avut si momente care durau cite 2-3 ani cind nu aveam nimic chiar uitam de boala mea,dar de vreo luna in urma iar am avut nenorocul sa apara dar e mult mai grav, pe la toate incheieturile am mincarimi ma simt epuizata dar sper ca o sa es din incurcatura. Sanatate multa tuturor!

    2
    4

  • Cristina Dumitru pe 19 Ian 2016, 19:59
    psoriazis recomand.

    Si eu va pot confirma ca aceasta crema naturala pentru psoriazis de la Derma E functioneaza. Eu folosesc, sunt multumita de ea si de rezultate. O recomand si eu.

    11
    2

  • Agarici Gabriel pe 10 Ian 2016, 13:23
    deramatite

    Si eu am avut Phoriazis cam 10 ani,m-am dat cu de toate,shampoane,creme tot ce se poate,pana m-am mutat de la apartament la casa si timp de un an nu am avut conditii foarte bune de facut baie,ma spalam odata la saptamana (faceam dus la sora mea,baia nu era gata) si atunci m-am vindecat,cand faci baie foarte des apar dezechilibre la nivelul pielii,dispare stratul protector si atunci pielea se imbolnaveste.

    1
    4

  • adelin pe 22 Nov 2015, 20:36
    salutari !

    salutari! caut o fata cu psoriazis pentru a discuta mai multe despre aceasta afectiune..si cine site :)

    6
    0

  • eugenia dinu pe 30 Sep 2015, 09:22
    am dermatita seboreica faciala de cca.4 ani

    am dermatita seboreica faciala de cca, 4 ani si nu pot sa ma vindec desi am folosit mai multe feluri de unguente rcomandate de medicul dermatolog.va rog sa ma ajutati cu un remediu eficient.multumesc. eugenia dinu

    3
    0

  • Stelutza pe 4 Sep 2015, 19:57
    Cremele nu vindeca!

    Acupunctura, biomagnetoterapia, biorezonanta, sunt terapii care trateaza cu adevarat aceasta boala, deoarece o considera ceva mai profund decat o iritatie de piele. Este evident ca nu se poate trata psoriazisul cu creme deoarece e ca si cum ai acoperi gunoiul cu un covor si ai crede ca asa dispare:)...eu pot zice ca m-am vindecat complet de psoriazis acum doi ani cand am fost la biomagnetoterapie in Medias, d-ul terapeut Fabricio Miluno mi-a explicat ca era vorba de o infectie in corp amestecata cu stress si probleme emotionale. Am facut 6 sedinte si inca mai tin cont de recomandarile dansului.

    10
    6

  • GO2-Romania.com pe 30 Aug 2015, 20:56
    psoriazisul

    E adevarat ca nu poti sa scapi toata viata de el? Asa citisem undeva.

    4
    3

  • alina pe 12 Aug 2015, 17:30
    recomand pt psoriazis

    Sotul meu are psoriazis de aproximativ 30 de ani. Nici nu cred mai stie cate tratament a incercat si cati bani a cheltuit. Dar partea proasta e ca cremele pe care le-a folosit au efecte secundare majore. Deci dupa fost mult timp de lupta cu aceasta boala la recomandarea unui farmaciste a gasit un tratament care sa il ajute. A inceput sa foloseasca crema naturala pentru psoriazis si eczeme de la Derma E si cred ca nu l-am vazut niciodata sa de multumit de un produs. La el functioneaza cu succes crema, o recomand.

    25
    4

  • Nicu pe 30 Iun 2015, 09:03
    Psoriazis. Tratament

    Eu am scapat cu acupunctura. Am facut tratamentul un luna martie cand trebuia sa fiu internat la spitalul Colentina din capitala. Dupa 3 sedinte a disparut aproape complet, leziunile ramanand ca niste cosuri f. mici, la un diametru de 2-3mm. Dupa inca 2 au disparut complet.Pana acum totul este ok.

    8
    7

  • geta pe 3 Apr 2015, 23:01
    PSORIAZIS

    Incercati inecti cu HUMIRA. Vindecarea este imediata in proportie de100%,

    12
    21

  • lupu roxana pe 29 Mar 2015, 17:31
    psoriaziz

    folositi sampon dan free ,o solutie numita asorian si o alifie dermovate ,sotului meu ia mers foarte bine .samponul pui pe un burete putin si te speli bine pe urma cu o bucata de tifon dai cu asorian locurile afectate si dupa o jumatate de ora dai cu alifia ,se da de 3 ori pe zi si in citeva zile trece

    4
    12

  • ioana pe 12 Mar 2015, 17:30
    psoriazis

    Eu am urmat tratamente la dr. Pavel Chirila.Am folosit crema Lavian e facut de un doctor neamt dintr_un arbore.Si am mers la Sf. Nectarie, ajuta mult pentru vindecarea bolilor.Multa sanatate.

    3
    13

  • melinda pe 10 Mar 2015, 10:29
    psoriazis

    incercati coaja de banana, are efecte reale.

    21
    12

  • benta antonela pe 4 Mar 2015, 18:33
    in legatura cu aceasta boala

    buna va rog ajutatima am nevoie de un sfat dela dumneavoastra cum pot sa scap de aceasta boala

    3
    9

  • andreea pe 3 Mar 2015, 18:25
    Buna

    Eu am folosit tratamentul doamnei din Vaslui, la inceput am zis ca iar o sa fie o cacealma...dar ma bucur ca am gandit asa ca am avut surpriza mare de a nu mai avea nimic pe corp si am 3 saptamani de cand sunt si eu normala fara mancarimi fara bubele alea ingrozitoare, fara sa se mai uite ciudat lumea la mine, eu va las adresa mea de mail poate pot sa va ajut cu ceva comanandreea140@yahoo.com

    9
    8

  • ionela mazuru pe 1 Mar 2015, 23:39
    psoriazis

    Am aceasta boala de cand eram copil,am incercat foarte multe creme pe baza de cortizon dar boala tot avansa pana cand un medic mi-a prescris TINEFCON comprimate si SAL-EKARZIN unguent,si de un an de zile stau bine,va recomand cu incredere.Am uitat sa va spun pentru scalp folosesc Locoid solutie cutanata,(pastilele sunt din plante) sper ca am fost de ajutor.

    4
    8

  • corina pe 19 Feb 2015, 18:20
    recomand cu incredere

    Eu am suferit de aceasta boala de 15 ani,am incercat cu mii si mii de creme,am fost la o multime de medici,am tinut regimuri peste regimuri,si tot degeaba. Am reusit sa ma vindec cu ajutorul unui prieten care mi-a zis sa caut lotiunea de protectie de la Gloves In A Bottle. Sunt incredibil de multumit de aceasta lotiune, e preferata mea si o recomand cu mare incredere.

    12
    14

  • gabi pe 18 Ian 2015, 12:52
    O adresa de psoriazis

    Am gasit un forum pe facebook : cautati comunitatepsoriazis-ro.webnode.ro ; Pentru cei interesati va astept sa vorbim acolo ..sanatate .

    4
    6

  • angela pe 16 Ian 2015, 12:13
    psoriazis

    va recomand lichidul acela uleios lasat de vinetele coapte.Este un remediu extraordinar de bun pe care il folosesc de ani de zile pentru multe afectiuni cum ar fi :arsuril ,chiar si cele solare ,rani eczeme ,ciuperci la unghiile de la picor.Are o mare putere de regenerare a tesutului.Pe arsuri este bine sa te ungi pana simti ca iti trece durerea.Sa ai grija sa nu te speli o jumatae de ora macar pe locul respectiv.

    3
    6

  • jarco pe 15 Ian 2015, 19:21
    Psoriazis vulgar

    Buna va rog ajutati-ma unde pot sa gasesc crema grahams calendulis plus si uleiul grahams pentru psoriazis. Mi-au fost prescrise dar nu le gasesc in farmacii...multumesc mult

    6
    7

  • BUDZ VALERICA pe 14 Dec 2014, 17:43
    psoriazis

    problema este ca voi tratati efectul nu cauza.De aceea trebuie sa faceti o detoxifiere urmata de tratament.va recomand sa incercati un tratament asiatic ecologic pe baza ciupercii ganoderma lucidum,cre elimina si metalele grele ..si este deja verificata pe pacienti...sunt mai multe produse care se iau pe rand.daca aveti incredere si doriti sa incercati va spun de unde sa le cumparati ...astepy e mail valericabudz@yahoo.ro .costa in jur de 120 lei .e o firma din asia ,

    1
    10

  • filica pe 9 Dec 2014, 01:18
    psoriazis vulgar

    si eu nu stiu ce sa mai fac am auzit de tratamentu embrieldar e cam riscant

    4
    3

  • Mirela pe 31 Oct 2014, 21:40
    psoriazis

    Incercati ceai Deniplant.100% natural.Eu am scapat in 6 luni si de 3 ani totul e ok.

    9
    7

  • CORINA pe 24 Oct 2014, 14:21
    DERM

    SI EU FOLOSESC CAPSULELE RITHUAL DERM. SUNT FOARTE BUNE. AM AUZIT DE ELE DIN RECOMANDARI

    1
    9

  • crycry pe 18 Oct 2014, 00:32
    psoriazisul se vindeca

    contactati-ma va pot da sfaturi ce am facut eu

    90
    17

  • crycry pe 18 Oct 2014, 00:31
    psoriazisul se vinde

    contactati-ma pe adresa de mail sa vorbim acolo pesssooo@yahoo.com

    12
    10

  • gabriela pe 3 Oct 2014, 13:06
    derm

    buna. si eu am avut o problema la piele asemanatoare cu o poza din acest articol dar nu m -am dus la medic sa intreb ce este. am auzit de la o prietena ca foloseste pastilele Rithual Derm si mi -a zis sa incerc si eu. am folosit o cutie si s-a vindecat putin asa ca am continuat tratamentul 6 luni pana am scapat definitiv de problema.

    2
    13

  • Sebi pe 1 Oct 2014, 21:54
    Psoriazis

    Buna Am avut Psoriazis si m-am vindecat .Am fost la o naturista si ea ma ajutat din martie nu am mai mancat nimic preparat termic numai crud si am mai folosit crema psoriaflora ,fara alcol,cafea ,zahar ,carne ,conserve etc. Am consumat si mai consum numai cruditati ,legume fructe seminte si samburi ,preparate dupa retete RAW

    3
    6

  • Somodi viorel pe 1 Sep 2014, 15:25
    Deniplant

    nu folositi niciodata tratamentul tanchistului giurgiu ghe. Va va agrava boala si daca nu agraveaza, dati bani multi degeaba.

    5
    4

  • Cata pe 23 Aug 2014, 21:57
    tratament - psoriazis

    ROSTOPASCA - ceai decoct (fiert) - tineti zona in ceai Rezultate foarte bune!!!!

    7
    5

  • miruna pe 6 Aug 2014, 01:45
    pshoriazis

    buna tuturor:((..va rog sa ma ajutatzi si pe mn careva..am incercat nenumarate tratamente si creme..am fost chiar si taiata pe fata sa ia probe din piele sa vada daca am pshoriazis..am inceput sa ma urasc pe mine..incep sa ma transform in ceva ce nu doresc la nimeni pe fata pamantului..va rog ajutatima cu ceva??..va multumesc:((

    7
    7

  • Ema pe 30 Iun 2014, 11:29
    pt psoriazis

    Buna ziua. Nu am apucat sa citesc ce ati scris voi toti dar daca pot ajuta cu ce scriu sa dea domnul rezultate bune tuturor. Mama mea are dermatita, care mai tarziu pe fond nervos sau stres, doctorul a zs ca se poate transforma in psoriazis. In fine mama s-a tratat cu DERMASPRAY si un unguent pt mancarime Hydrocortisone Cream 1% acestea pt exterior, iar pt interior a luat pastilele Cetirizine Hydrochloride 10 mg ( cate una in fiecare zi). Tin sa menionez ca unguentul si pastilele i le-a adus cnv din Anglia, dar incercati pe sit-uri sau in farmacii poate le gasiti. Succes

    0
    9

  • Florin pe 26 Iun 2014, 17:19
    crema grahams natural

    va recomand la toti crema grahams natural calendulis este foarte buna pentru orice afectiune a pielii are ingrediente naturale 100% este produsa in Australia si poate fi folosita pentru eczema psoriazis si alte boli....eu de 20 de ani nu am reusit nimic, am renuntat de mult la corticoizi si alte produse care fac bine pe moment si mai mult rau dupa.....e cea mai buna dar trebuie sa aveti grija si ce sapun sau gel de dus folositi

    7
    13

  • lungu aurel pe 17 Iun 2014, 09:34
    vindecare psoriaris

    Dragii mei bucurati-va ca exista Ganoderma luciudum de la Ganoexcel Romania,sapunul din lapte de capra si ganoderma,si cel mai sanatos si eficace ceai din lume din ganoderma si rooibos o planta denumita si tufisul rosu originala di Africa de sud,EXCELENT TRATAMENT PENTRU PSORIARIS LA NUMAI 283 RON PE LUNA ,TIMP DE 3 LUNI.TEL 0744384203

    6
    17

  • tania pe 5 Iun 2014, 14:48
    psoriazis

    pentru cei care au aceasta problema. Baza este ceea ce mancam si starea nervoasa. De aceea trebuie sa incepeti cu o detoxifiere si apoi urmat un regim. Corpul este plin de toxine si la propriu si la figurat. Am avut o prietena care acum cativa ani cand traia Popa Valeriu a fost la el si a urmat un regim alimentar drastic 1 an si asa a reusit sa invinga aceasta boala. Tratamentul era cu cele 21 de zile apa distilata apoi sa nu mananci nimic preparat decat inmuiat, plus multe ceaiuri si bai cu plante din fan. A avut taria si a trecut peste toate problemele care mai aparau. Iti trebuie vointa mare de tot, deoarece iti schimbi modul de alimentatie si plus ca elimini carnea cea care produce aceasta boala. Vointa acestei persoane a venit ca se saturase de cate tratamente folosise fara raspuns. Asa ca cine doreste sa mai caute retete de la Valeriu Popa sau de la cei care il urmeaza. Totul este de vointa, regim, psihic, liniste sufleteasca. Apoi treptat revii la normal. V-am scris deoarece este bine sa transmiti mai departe ceea ce afli si stii ca s-a rezolvat. Din suflet vindecare tututror

    9
    5

  • simona pe 5 Iun 2014, 09:50
    psoriazis

    buna ziua.am descoperit de curand ca am psoriazis mi-au aparut acum 2 luni am fost la dermatolog si mia dat 2 creme,dar eu am un copil de 4 luni si il alaptez stiti un tratament naturist care sa nu ii afecteze copilului daca stiti va rog sa imi scrieti pe simona2mad@yahoo.com.va multumesc

    9
    9

  • Anca pe 11 Mai 2014, 17:43
    Psoriazis

    Buna ziua. Eu am avut psoriazis iar mama s-a adresat Părintelui staret Ioil Corbu/ Falticeni de la Mănăstirea Leucusesti iar parintele cu ajutorul sfintelor rugaciuni, la doar o zi dupa discutie, a reusit sa faca reala vindecarea mea. Practic cu ajutorul rugaciunilor catre Bunul Dumnezeu am reusit sa ma vindec de aceasta grea boala. Contactati Parintele, mergeti la manastirea sa si vei vedea ca veti fi ajutati daca aveti incredere. Doamne ajuta!

    9
    25

  • costel pe 8 Mai 2014, 14:23
    tratament eficient pt. mine

    am 43 de ani si sufar de aceasta boala de la 13 ani. Am incercat toate tratamentele posibile, dar boala revine cu regularitate. Actualmente o tin in frau cu Daivobet unguent si Xamiol. De asemeni ma ajuta soarele si apa marii. Cred ca am o forma mai usoara a bolii. Fiti optimisti si increzatori, multa sanatate!

    15
    8

  • Madalina pe 7 Mai 2014, 13:13
    tratament eficient

    Sotul meu foloseste 2 creme si un sampon de la clinica Psoremiss - Bucuresti, de aprox 10 ani le foloseste si chiar au rezultat - petele nu mai apar cel putin 6 luni, este cam costistor tratamentul, dar merita, cred ca este cel mai eficient tratament la ora actuala, si el a incercat toate cremele posibile pina sa afle de aceasta clinica, in aproximativ 2-3 saptamini toata pielea se curata, este ceva uimitor!

    8
    8

  • Geo pe 22 Apr 2014, 20:14
    Psoriazis?

    Of Doamne! abea azi m-am convins ca am si eu psoriazis de aproape 6-7 ani.Nu pot sa cred! Chiar nu are vindecare,? am fost si eu la 3 medici dermatologi cu vreo 3-4 ani in urma si nu stiau ce am , mi-au dat medicamente dar degeaba ca nu mi-a trecut. Da......... oare chiar este pe toata viata? Ce o sa ma fac ? Deja nu pot sa umblu cu mineca scurta, voi imbraca un sac toata viata si gata .Sa mori de ciuda , nu alta!

    9
    8

  • MAGDALENA pe 6 Apr 2014, 17:20
    psoriazis

    BUNA ZIUA AM AVUT ACEASTA CIUPERCA TIMP DE 10 ANI SA VINDECAT SINGURA NU II PLACEA CALDURA.TRANSPIRATIA,SI NESPALAREA AM CAPATAT-O DINTR-O APA ERA INTRETINUTA SI DE SISTEMUL NERVOS SI DE HORMONI CARE O LUASERA RAZNA MAI AM VRE-O 2-3 PETE ANGHINAL DACA NU MA BERBERESC IMI VINE RAU O MANCARIME INSUPORTABILA AM FACUT BAI CU PELIN MARUL LUPULUI SI BICARBONAT AM INTELES CA EXISTA O CREMA TRAVOCORT FOARTE BUNA CE POT SA VA DORESC SANATATE SI AVETI GRIJA DE VOI

    4
    13

  • florin herban pe 27 Mar 2014, 13:50
    Cum se vindeca psoriazisul...

    Psoriazisul nu se vindeca cu creme, sprayuri, tincturi sau ceaiuri, intrucat nu facem altceva decat sa tratam un simptom. Toate aceste produse sunt destinate ameliorarii simptomelor sau mascarii acestora. Dupa intreruperea aplicarii produselor topice observam, ca de fapt nu am scapat de psoriazis ba dimpotriva, boala in tot acest timp evoluand. Psoriazisul afecteaza epiderma, este adevarat, insa cauza acestei afectiuni este in alta parte. Medicina holistica are solutii pentru aceasta afectiune. Actionand direct asupra cauzei, toate aceste simptome, care se manifesta la nivel de epiderma si care afecteaza calitatea vietii, vor disparea fara a mai exista recidive. Florin Herban, specialist in nutritie

    47
    17

  • tzuca pe 18 Mar 2014, 11:29
    psoriazis

    am 42 de ani si boale o am de 36 de ani,a aparut in urma unui soc emotional,vacantele mele de vara erau la spitalul dermato,mi-a inchis multe usi aceasta boala,practic mi-a izolat viata,dupa atatia ani m-am resemnat......

    39
    16

  • Felicia pe 16 Mar 2014, 21:39
    Psoriaz - Tratament

    va spun eu un remediu eficient in tratarea emidermisului afectat de prosiaz ... cautati prin farmacii sau la cei care se ocupa cu suplimentele alimentare, si kumparati capsule cu untura de peste de cea mai buna calitate... pe care sa le consumati atit interior cit si exterior .. sa nu va sperie mirosul, acesta dispare repede .. ungetiva locurile afectate seara si dimineata .. sa va fie o obishnuinta zi de zi.. tratamentul poate dura mult timp, dar rezultatele le veti vedea circa dupa o luna Succese

    7
    12

  • nc pe 12 Mar 2014, 23:12
    psoriazissni

    nicieu nu stiu ce sa mai fac m-am dat cu ce mia venit an cap fara nici un rzultat m-am convis ca strsu e de belea

    4
    6
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod