Cu noua oferta Centrofarm, te poti bucura in continuare de un plus de energie si sanatatate

In perioada 7-24 aprilie, la Centrofarm vei beneficia de noi reduceri si promotii. Bucura-te de un plus de energie si incearca un supliment alimentar cu vitamine, minerale, ginseng si coenzima Q10 - la fiecare cutie de Vitamax Q10 de 15 capsule moi cumparata, primesti una cadou.

Ai grija de sanatatea ta! Incearca sa previi bolile hepatice cu ajutorul protectorului hepatic de la Maxi Life. La fiecare cutie cumparata, vei primi una cadou. Iar daca te confrunti cu tulburari gastrointestinale, alege calmantul gastric si carbunele vegetal, ambele de la Maxi Life, si bucura-te de aceeasi oferta 1+1 cadou. In plus, ca sa-ti refaci si sa-ti echilibrezi flora intestinala, incearca suplimentul alimentar Eubiotic, la un pret redus, de doar 22 lei. Pentru problemele intestinale ce apar la copii, Baby Drink iti vine in ajutor.

Produsul se afla acum la reducere, la pretul de 10 lei.

Vestile bune nu se opresc aici. Bucura-te de o stare de bine si alege Omega 3 extra de la Doppelhertz, aflat la reducere, la pretul de 33 lei. Acest supliment este potrivit pentru a echilibra nivelul colesterolului si a trigliceridelor. De asemenea, daca vrei sa te bucuri de un efect antioxidant, incearca Aspacardio Mix Omega 3 + Q10, la pretul redus, de doar 36 lei. Acest supliment ajuta la functionarea optima a inimii. Pe langa toate acestea, pentru a te simti mai relaxat, o alegere potrivita este Calmogen, cu rol calmant si tonic, aflat la reducere, la pretul de 11 lei.

*Oferta este valabila in perioada 7 aprilie-24 aprilie 2014 in limita stocului disponibil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod