Cine sunt cei 15 Arhangheli ai Universului și cum te pot ajuta

Arhangheli

Cei 15 Arhangheli au roluri specifice. Asta nu înseamnă că nu te-ar ajuta în orice fel ar putea cu privire la orice problemă, însă au prioritățile lor.
Iată care sunt Arhanghelii Universului și cu ce se ocupă fiecare dintre aceștia!

Care sunt cei 15 Arhangheli ai Universului?


Arhanghelul Ariel

Dacă ești preocupat de abundență, prosperitate sau alte nevoi materiale, Arhanghelul Ariel te poate ajuta. Este și protectorul naturii.

Arhanghelul Azrael

Dacă suferi și ai nevoie de confort și de o modalitate de a trece peste, cheamă-l pe Arhanghelul Azrael. Numele său înseamnă "mila lui Dumnezeu".

Arhanghelul Chamuel

Dacă ai pierdut sau cauți ceva, arhanghelul Chamuel te poate ajuta. Numele său înseamnă "ochii lui Dumnezeu" și te poate ajuta să găsești tot ce cauți.

Arhanghelul Gavril

Este arhanghelul patron al oamenilor creativi. Te ajută să îți găsești creativitatea și te împinge să faci diferite lucruri.

Arhanghelul Haniel

Numele său înseamnă "harul lui Dumnezeu". Dacă vrei să ai mai multe daruri spirituale și să devii o persoană mai intuitivă, cere-i ajutorul.

Arhanghelul Ieremiel

Acesta este un alt arhanghel care te ajută să îți dezvolți darurile spirituale și să îți revizuiești viața, pentru a înțelege ce schimbări să faci.

Arhanghelul Iofiel

Acesta este arhanghelul frumuseții. Te poate ajuta să cureți spațiul și să înfrumusețezi orice parte a vieții tale. Unii îl numesc îngerul feng shui.

Arhanghelul Metatron

Dacă ai nevoie de ajutor pentru gestionarea timpului, Arhanghelul Metatron te va ajuta.
Te va ajuta să termini proiectele la timp. Tot acesta este protectorul copiilor.

Arhanghelul Mihail

Arhanghelul Mihail vine în ajutorul oamenilor nesiguri. Acesta ne protejează și ne liniștește temerile. Poate întrerupe legăturile nedorite cu trecutul.

Arhanghelul Raguel

Dacă încerci să clarifici o ceartă, să rezolvi o neînțelegere sau să te asiguri că lucrurile merg bine, Arhanghelul Raguel este cel la care trebuie să apelezi. Acesta poate să liniștească situațiile interpersonale dificile.

Arhanghelul Rafael

Rafael este arhanghelul care se ocupă de vindecarea fizică. Dacă ești bolnav, suferi de dureri fizice sau ai alte boli, este îngerul perfect pentru tine.

Arhanghelul Raziel

Acesta te poate ajuta să îți vindeci problemele din viața trecută sau să interpretezi visele nocturne.

Arhanghelul Sandalfon

Când simți că rugăciunile tale nu sunt auzite sau rămân fără răspuns, îi poți cere lui Sandalfon să îți transmită personal rugăciunile lui Dumnezeu.

Arhanghelul Uriel

Ai nevoie de o idee cu privire la viitorul tău sau la orice aspect al vieții tale? Uriel este perfect pentru acest lucru.

Arhanghelul Zadkiel

Dacă vrei să treci cu bine de un examen, să îți amintești lucruri, cheamă-l pe Zadkiel.
Acesta te poate ajuta și în ceea ce privește iertarea de sine și a celor din jurul tău.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod