Horoscop: Ce spune Venus, planeta iubirii, despre destinul tău

Venus este planeta iubirii și indică într-o temă natală plăcerile, tipul de persoană de care ești atrasă, valorile și sentimentele. Descoperă în ce zodie se afla Venus în momentul nașterii tale și vezi ce spune despre tine.

Sursă: Alexandru Nicolici - "Astrologie natală"


Click aici pentru a descoperi în ce zodie se afla Venus când te-ai născut.

Venusîn Berbec

Venus în Berbec indică o fire pasională şi arzătoare, incapabilă de a-şi controla sentimentele. Nativul este foarte influenţabil şi permanent atras de sexul opus. Este generos, cheltuitor, îi place să se îmbrace elegant, înclinat spre flirt, având mare popularitate, iubind viaţa socială. Nu prea are voinţă, fiind uşor de impresionat; este mereu neliniştit şi nervos. Se poate căsători în urma unei deziluzii sentimentale.

Venusîn Taur


Venus în Taur indică tandreţe, afectivitate stabilă, succes şi reuşită în viaţă, echilibru în sentimente şi simţuri, atracţie pentru dragostea fizică. Fire capabilă de emoţii puternice, practică şi stabilă. Nativul este uşor conservator, posesiv, gelos, indulgent cu sine şi, totodată, o gazdă amabilă şi înclinată spre artă. Poate iubi foarte intens şi este foarte stabil în sentimente, dar poate sufoca partenerul cu gelozia şi posesivitatea sa.

Venusîn Gemeni

Venus în Gemeni indică amabilitate, putere de seducţie. Persoana este înclinată spre infidelitate şi duplicitate; multe relaţii sentimentale, mai ales în tinereţe. Abilitate poetică, atracţie pentru dans. Prieteni foarte mulţi, dar, din nefericire, cu influență negativă. Fire emotivă, cu imaginaţie bogată, simţ estetic pur cerebral şi raţional, generând un caracter rece şi lipsit de senzualitate. Se adaptează uşor oricăror circumstanţe. Va trebui să înveţe să nu mai fie superficial şi nestatornic.

Venusîn Rac

Venus în Rac indică nestatornicie, gândire disimulată, iubiri ascunse, imaginaţie vie, atracţie pentru viaţa familială. Fire sensibilă, romantică, visătoare, nostalgică, având trăiri emoţionale intense, dornică de tandreţe, afectivitate. Totuşi, individul este indolent, leneş şi se descurajează prea uşor. Simte nevoia de a se sprijini pe cei apropiaţi şi de a fi încurajat mereu.

Venusîn Leu

Venus în Leu indică inteligenţă, fire deschisă, imprudenţă, puternic impuls erotic, ceea ce poate duce la căsătorie timpurie, nativul iubind distracţiile, plăcerea, societatea, prietenii, suferind enorm dacă este singur. Este tipul de om cu idealuri înalte şi simţ moral înnăscut; primeşte favoruri şi afecţiune din partea unor persoane influente. Iubeşte rafinamentul şi luxul, teatrul, dramatizând orice situaţie. Este vesel, generos, atras de sexul opus, având mare nevoie de exprimare de sine.

Venusîn Fecioară

Venus în Fecioară indică sentimente contrarii, o profesie în legătură cu arta şi frumusețea, o fire rece, distantă, atrasă de celibat, putând să-şi canalizeze energia în religie sau ştiinţă. Persoană timidă, retrasă, posibile iubiri stranii, dezamăgiri sentimentale. Are standarde înalte şi cerinţe morale, înclinată spre critică. Posedă un farmec subtil.

Venusîn Balanţă


Venus în Balanţă indică amabilitate, aptitudini artistice. Dragostea este o componentă de bază a personalităţii nativului; tendinţă spre infidelitate, atracţie pentru parteneri rafinaţi, înclinaţie spre risipă şi excese. Este o fire conciliantă şi înţelegătoare, senzitivă, idealistă, având nevoie de o mare afecţiune, fiind capabilă de gesturi nobile şi măreţe. Exprimare rafinată, abilitate în comunicare, diplomaţie, tendinţă spre echilibru şi negociere.

Venusîn Scorpion


Venus în Scorpion indică posibile deziluzii, certuri, o fire contradictorie, schimbătoare, puternic impuls sexual, gelozie, posesivitate, emotivitate, înclinaţie spre desfrâu şi libertinaj, magnetism sexual puternic cu care provoacă victime în rândul sexului opus. Persoana are o mare forţă de creaţie, dar de obicei îşi iroseşte viaţa prin multe plăceri excesive şi vicii. Iubeşte puternic, dar distrugător.

Venusîn Săgetător


Venus în Săgetător indică atracţie spre artă şi artişti, o fire generoasă, intuitivă, idealistă, aventuroasă în afaceri sentimentale, inconstant, înclinat spre estetism şi erotism, putând trata dragostea ca pe un sport.

Venusîn Capricorn

Venus în Capricorn indică iubiri instabile, stranii, mai mult imaginative, înclinaţie spre parteneri mai în vârstă sau căsătorie târzie. Individ singuratic, adesea fiind serios, calculat, perfecţionist, încrezut, cu un autocontrol exagerat şi cenzurându-şi sentimentele. Nu ştie să fie tandru; îi lipseşte simţul estetic, fiind grosier în manifestări.

Venusîn Vărsător


Venus în Vărsător indică o bunătate ieşită din comun, sensibilitate, slăbiciuni, atracţie pentru oviaţă calmă, dar şi pentru iubiri secrete. Prietenia trece înaintea dragostei, nativul optând pentru o mare independenţă în dragoste, neputând să fie fidel şi nerespectând nicio normă convenţională. Poate să se angajeze într-o relaţie afectivă foarte rapid şi să o rupă la fel de brusc. Se simte atras de miraculos, spectacol şi de misticism şi secrete. Poate fi rece, lucid, detaşat, controlându-şi reacţiile şi fiind tentat să-i manipuleze pe ceilalţi.

Venusîn Peşti

Venus în Peşti indică indulgenţă, milă, îndoială şi nesiguranţă faţă de sentimentele partenerului, tendinţă pentru o viață sexuală timpurie, dragoste clandestină. Persoana poate avea visuri vizionare, urmărind un ideal intangibil şi greu de definit. Posibile talente muzicale. Predispoziţie pentru infidelitate şi iubiri ilegale, nativul având un puternic impuls erotic şi o mare senzualitate.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca pe 26 Iul 2013, 17:42
    nu neaparat

    venus in capricorn: totdeauna am avut iubiti mai tineri 1-2 ani...dar in schimb intr-adevar imi este greu sa imi exprim sentimentele

    1
    0

  • Diana pe 25 Iul 2013, 21:44
    Nu stiu :(

    ce inseamna "Venus retrograd intra in Leu" ?

    3
    0

  • lia l pe 25 Iul 2013, 14:54
    da

    Sunt capricorn plus la asta sint unica la parinti. Am atata egoism in mine, cateodata chiar imi dau seama de asta, astept mereu dragoste de la cei din jur, insa eu nu iubesc sa o arat. Imi plac barbatii mai in virsta, cand vb cu un baiat de seama mea, imi pare ca vb cu un copil. offf , nustiu e coincidenta sau nu dar, se potriveste

    2
    2

  • an pe 25 Iul 2013, 09:31
    :)

    Femeia balanta - se potriveste perfect

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod