Top 7 cizme pe care trebuie să le ai în această iarnă

Anotimpul rece a venit, dar zilele ploioase şi frigul nu ne vor opri să fim la modă chiar şi atunci când gradele din termometru scad îngrijorător de mult. Aşa că, m-am gândit să fac o

Anotimpul rece a venit, dar zilele ploioase şi frigul nu ne vor opri să fim la modă chiar şi atunci când gradele din termometru scad îngrijorător de mult. Aşa că, m-am gândit să fac o listă cu câteva perechi de cizme care ne vor ţine de cald, ne vor apăra de zăpadă şi ne vor face zilele ploioase mai frumoase.

Cizmele de călărie
Aceste cizme sunt de ceva sezoane nelipsite din lista de cumpărături pentru iarnă. Sunt practice, foarte comode, sexy şi se potrivesc la foarte multe ţinute.
Le poţi purta la o pereche de jeanşi skinny, la pantaloni scurţi şi chiar la rochii din mătase. Cu aceste cizme nu vei da greş într-o zi de muncă, la plimbare şi chiar la o ieşire, cu fetele.
Botine cu toc înalt
O perche de botine negre, cu toc înalt trebuie să le ai. Sunt acele încălţări care se potrivesc la orice ţinută, în orice moment al zilei, pe orice vreme (bine, mai puţin pe zăpadă). Le poţi purta la birou, la un costum elegant cu fustă creion şi sacou, la jeanşi şi cămaşă, seara la o întâlnire, sau chiar la o ieşire în club.
UGG-urile salvatoare
Ştiu că sunt foarte multe persoane care le urăsc.
Însă, trebuie să recunoaştem că sunt cele mai comode şi mai călduroase încălţări de iarnă. O perche de UGG-uri îţi vor prinde bine atunci când gerul şi zăpada ne vor invada.
Cizme cu talpă ortopedică
Sunt perfecte pentru acelea dintre voi care nu se simt foarte comod pe tocuri, dar vor să pară mai înalte. Sunt ideale pentru zilele în care ai foarte multă treabă şi petreci mai multe ore în picioare.
Cizmele din cauciuc
Multe persoane nu înţeleg rostul acestor cizme.
Zilele trecute o colegă îmi spunea că aceste cizme îi aduc aminte de vremurile petrecute la ţară, la bunici. Aşa este, dar trebuie să recunoaştem că în zilele în care ploaia inundă tot oraşul, o pereche de cizme de cauciuc este singura ta şansă să scapi uscată.
Bocancii biker
Cum să nu iubeşti aceşti bocanci? Sunt sexy, comozi şi îi poţi purta în atât de multe combinaţii. Jeanşi skinny, rochii feminine, pantaloni din piele şi lista poate continua.

Cizme cu toc evazat

Tocul evazat, inspirat din moda anilor '70, a invadat podiumurile în prezentările de toamnă- iarnă 2012/2013.

Pe noi această revenire nu ne poate decât bucura, nu de alta, dar sunt foarte comode. Aşa că, următoarea achiziţie pe care o faci trebuie să fie o pereche de încălţări cu au astfel de toc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod