tienda

Tiendafashion te provoaca la "Sex & the city"

De ce "Sex & the city " a avut un asa mare impact? De ce au impus un imbold atat de puternic spre frumos, feminin, sexy, si atat de curajos? Au existat si vor exista mereu femei celebre, frumoase si bine imbacate. Cu ce au iesit in evidenta insa, a fost curajul de a se exprima.

Mereu avem in noi sentimente ce trebuiesc imbracate transformate in culori si texturi. Personajele filmului "Sex & the city" sunt reprezentantele multora dintre noi. Fiecare se regaseste in unul sau chiar mai multe dintre personaje. De ce ne sunt dragi? Pentru ca exprima (si au uneleltele necesare) ceea ce simt.

Moda va fi mereu o necesitate pentru femei asa cum sunt aerul, apa sau dragostea. Tiendafashion te invita sa indraznesti sa fii ceea ce iti doresti. Frumusetea, dragostea de viata, placerea de a trai intr-un cadru frumos, de a ne bucura de lucrurile care ne fac fericite.

Te asteptam in garderoba Tiendafashion  pentru a te schimba de praful orasului. Vino sa incerci albastrul electric, mult galben, rochite inflorate de vise de vara si soare, pantaloni colorati de vara scurti sau lungi pe care ii vei gasi albastri, verzi, galbeni, ciclam. Daca vrei ceva portocaliu, rosu, sau doar alb, te coloram in garderoba ta personala din magazinele de pe strada Batistei, nr. 20 si soseaua Mihai Bravu, nr. 325.