stefanel

Stefanel te surprinde cu reduceri de 50 %

Luna iulie nu aduce numai scumpiri, ci si reduceri de preturi in magazine. Si cum la sfarsitul fiecarui sezon urmeaza o perioada de reduceri si lichidari de stoc pentru articolele de imbracaminte, Stefanel, s-a grabit sa fie primul care da startul reducerilor de vara.
 
Shopping-ul devine o pasiune, multe din accesoriile vestimentare putand fi achizitionate fara sa iti pui problema banilor. Tricouri, bluzite, pantaloni si alte articole de sezon sport sau elegante nu mai sunt doar dezirabile, ci bune de cumparat pentru ca nu te lasa cu buzunarul gol.
 
Colectia de primavara-vara 2008 este redusa in plin sezon cu 50%, promotia fiind valabila in limita stocului disponibil. Reducerile sunt aplicate in toate cele 12 magazine Stefanel din tara: Bucuresti ( Plaza Romania, Mall Vitan, Calea Victoriei, Mario Plaza, Sofitel, Marriott); Constanta ( Tomis Mall); Iasi ( Iulius Mall); Cluj ( Iulius); Timisoara (Iulius Mall Timisoara); Ploiesti (Winmarkt Grand Center-Ploiesti); Brasov ( Str. Republicii, nr.53, parter).