stefanel

Stefanel si tinuturile indepartate

Colectia Stefanel Primavara/Vara 2008 isi are sursa de inspiratie in tinuturile indepartate. Femeia Stefanel este invaluita intr-un mister etnic cu materiale usoare africane, culorile tipatoare caraibiene si formele geometrice rafinate tipice origami-ului.

Articolele tricotate raman piesele de rezistenta Stefanel si ajuta la definirea tonului colectiei. Exista culori de pamant: multe nuante neutre de la gri deschis pana la bej si maro, acestea reflectandu-se in lumina marii si ducand la nuante indraznete de verde, rosu coral, galben stralucitor si nuante rafinate de portocaliu si violet. In, bumbac si matase contribuie la prospetimea si luminozitatea caftanului larg. Macro-imprimeurile, detaliile pretioase si fanteziile florale caracterizeaza fustele lungi si bluzele mulate.

Accesorii : Curelele elastice din sireturi sau piele contribuie la evidentierea taliei, palariile safari ofera protectie de caldura africana, neexistand jumatati de masura in ceea ce priveste incaltamintea: fie sandale fara toc tip desert sau cu tocuri cui pentru jungla orasului, ambele purtate in mod natural si elegant pentru a scoate in evidenta tinuta feminina matura.

Posetele sunt de dimensiuni mari cu o combinatie de materiale: panza si piele; nylon si piele; rafie si impletituri colorate care se regasesc de asemenea in bijuteriile fascinante in culorile traditiei Masai.