Se mai poartă cizmele peste genunchi în 2016?

Sunt sexy, elegante și foarte practice în zilele friguroase de toamnă și iarnă. Află dacă cizmele peste genunchi se mai poartă anul acesta
Anul trecut, cizmele înalte, care depășesc genunchii au fost un trend major în sezonul de toamnă-iarnă. Iar vestea bună este că aceste încălțări frumoase și practice se mențin în tendințe și în sezonul rece 2016. Materialele precum pielea întoarsă, nabuc sau cele care imită aspectul de catifea sunt un must-have pentru cizmele peste genunchi anul acesta. Iar în ceea ce privește culorile acestor cizme pentru 2016, nuanțele de gri, burgund, maro sau vernil sunt în topul celor mai dorite. Dar nu uita nici de cizmele peste genunchi în negrul clasic, care pot fi asortate cu ușurință cu orice ținută.

Și pentru că a venit vorba de ținute, fustele scurte, până la jumătatea pulpelor, sunt excelente pentru a fi purtate cu cizmele peste genunchi.
Nu numai că arată foarte șic și sexy, dar nu va trebui să-ți faci griji pentru temperaturile scăzute, cizmele înalte reușind să te protejeze de frig. Și blugii skinny se potrivesc de minune cu acest tip de cizme care trec de nivelul genunchilor. 

Asortează cu un cardigan lung și gros și vei obține imediat o ținută casual foarte interesantă. De asemenea, poți purta cizmele înalte cu pulovere lungi și groase sau rochii tricotate pentru a obține o ținută comodă, dar și elegantă.

Un avantaj major al cizmelor peste genunchi este acela că îți alungesc silueta și te fac să pari mai suplă și mai înaltă. Dar condiția este să le porți corect și să faci asocierile potrivite.
Iată ce reguli să respecți, în funcție de silueta ta, potrivit 
bedazelive.com

Minionă

Optează pentru ținute care îți pun formele în valoare atunci când porți cizme peste genunchi. De asemenea, picioarele tale vor părea foarte lungi dacă asociezi o rochie sau o fustă mini cu cizmele peste genunchi. Lungimea cizmelor nu ar trebui să depășească în cazul tău cu mult genunchii, ci să se termine chiar deasupra lor. Nu uita că cizmele cu puțin toc îți vor adăuga câțiva centimetri în plus.

Siluetă cu forme

Pentru a crea efectul de picioare alungite, alege cizmele care se termină chiar deasupra genunchilor, în niciun caz mai mult. Optează pentru cizme de culoare închisă și pantaloni skinny într-o culoare asemănătoare.
Asortează cu rochii sau tunici care ajung imediat sub linia șoldurilor și care vor lăsa un spațiu gol până la cizme. În acest fel silueta ta va părea subțire și alungită.

Siluetă androgină

În cazul în care formele tale nu sunt suficient accentuate în mod natural, asortează cizmele peste genunchi cu pantaloni skinny în aceeași nuanță. Creează un look stratificat, care îți va permite să-ți definești silueta. De exemplu, asociază pantaloni skinnies cu talie înaltă cu un top băgat în pantaloni și un trench lung. 

Înaltă

Este mult mai ușor să găsești stilul potrivit când poți cizme peste genunchi dacă ești înaltă. Dar unele femei înalte nu își doresc să atragă și mai mult atenția asupra înălțimii lor.
Dacă vrei să diminuezi efectul de alungire oferit de cizmele peste genunchi, optează pentru o rochie sau o tunică ce ajunge aproape de locul în care încep cizmele, pentru a crea un spațiu mic între ele. Mai poți alege topuri largi și lejere sau nuanțe diferite de cizme și pantaloni pentru a evita efectul de culoare bloc, care alungește silueta.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod