BienSavvy

Mov si cobalt, nuantele vedeta la Bien Savvy

Culoarea mov are o lunga reputatie de nuanta a regalitatii si puterii. Daca vrei sa fii o veritabila trendsetter si regina petrecerii, poarta mov, culoarea vedeta a anului 2011 la Bien Savvy.  Movul iti da distinctie, un aer misterios si iti creeaza un look elegant si luxos. 

 

Rochia de seara model 7450 se remarca prin nuanta mov electric si croiala imperiala. Linia sirena si volanele oblice creeaza un look autentic, iar decoletul asimetric, pe un singur umar este  in perfecta armonie cu textura opulenta. Straluciri voluptoase ce-ti vor garanta statutul de regina a petrecerii.

Movul purpuriu, cobaltul si galbenul lamai sunt trei culori in tendinte ale lui 2011. Daca te pregatesti pentru un eveniment special care necesita o rochie eleganta, iti recomandam materialele imperiale, in nuantele celor doua culori complementare: mov si galben. Se remarca tot mai pregnant tendinta rochiilor de seara lungi, stil sirena sau fluide, iar in noul sezon, colectia “La Sposa Cocktail 2011” vine cu o linie bogata de nuante vii, tesaturi fine si taieturi moderne. Inveleste-te in cele mai imperiale materiale: tafta, chiffon, tulle si matase. Toate imbinate intr-un melanj sublim ce te va face mandra de alegerea ta.

Model 7407 este o rochie de seara mov-purple din tafta, cu fronseuri oblice si o linie sirena ce se revarsa in falduri asimetrice. O tinuta de seara eleganta, cu un design extrem de elaborat si o alura sculpturala.
Model 7489 este o rochie de seara fluida, cu o croiala extrem de moderna si o geometrie fascinanta. Linia bustului este perfect pusa in valoare, iar linia gatului este potentata de fasiile incrucisate petrecute pe dupa gat.


Rochia de seara Model 7490 respecta inca un trend major al lui 2011: rochia pe un singur umar.  Linia asimetrica a decolteului si gratia fustei din voal, suprapusa peste o linie sirena sunt detaliile incitante ce condimenteaza cu rafinament aceasta tinuta.
Din aceeasi gama coloristica, cobaltul este o nuanta mult aclamata de designeri. Cu veleitati imperiale, matasurile de “sange albastru” sunt cea mai indicata alegere, atunci cand vrei sa ai un aer regal si un look irezistibil.


Modelele 7448 si 7481 imbina toate acele elemente esentiale unui look in voga: volane asimetrice, bustul fara bretele, linia fluida si marcajul taliei cu o esarfa situata sub bust.
Rochia de seara model 7460 revine cu must-have-ul sezonului viitor: croiala pe un singur umar, marcata, de data aceasta, de trei trandafiri delicati. Nu lipsesc nici pliseurile glam.
Daca esti blonda, rochiile mov-purple ti se vor potrivi de minune, iar parul negru este nuantat in prezenta culorilor foarte intense cum ar fi galbenul lamai, o alta nuanta trend-setter la Bien Savvy, complementara movului.
Model 7404 este o rochie de seara pentru femeile indraznete, cu spirit mereu tanar. O linie sirena, intr-o combinatie seducatoare de voal de matase cu satin, ce te va face sa arati sublim!
Rochia de seara Model 7459 este potentata de zona decolteului in forma de inima si bustul decorat cu aplicatii manuale de cristale Swarovski, iar alura nobila a Modelului 7479 si structura liniara a croielii respira un magnetism seducator.
Toate aceste minunatii le poti gasi in cea mai recenta colectie “La Sposa Cocktail 2011”, pe www.biensavvy.ro, acolo unde se stabilesc trendurile.