Modă. Kylie Jenner, o vedetă în devenire. 30 de ţinute spectaculoase

Sora cea mică a lui Kim Kardashian a devenit rapid un adevărat superstar, dar şi un reper în modă şi frumuseţe pentru tinere din întreaga lume. Are nu mai puţin de 36 de milioane de fani pe Instagram
Cea mai mică din clanul Jenner-Kardashian, Kylie Jenner, care a împlinit de curând 18 ani, devine încet-încet tot mai cunoscută. Adolescenta şi-a făcut apariţia de-a lungul timpului în reality show-ul "Keeping up with the Kardashians", dar abia din acest an a început să-şi creeze oarecum un brand personal. 

Ceea ce a adus-o pe Kylie în centrul atenţiei a fost operaţia pentru mărirea buzelor şi controversa creată în jurul acesteia. Tânăra vedeta a susţinut iniţial că foloseşte un dispozitiv cu sucţiune pentru mărirea buzelor, recunoscând apoi că a apelat la bisturiu.

Fanii săi de pe Instagram, 36 de milioane la număr, apreciază selfie-urile în care vedeta poartă rujuri închise la culoare, cu ajutorul cărora îşi pune în evidenţă buzele tot mai pline şi mai senzuale, dar şi ţinutele sale foarte sexy. 

Kylie a lansat de curând şi o aplicaţie care a ajuns rapid pe primul loc în topul celor mai descărcate aplicaţii pe iTunes. Vedeta împărtăşeşte prin intermediul acesteia imagini cu fanii săi, le pune la dispoziţie un post de radio care difuzează muzica sa preferată, le oferă tutoriale de machiaj şi sugestii pentru ţinute impecabile.

La începutul "carierei" sale de starletă, Kylie a fost acuzată că imită stilul vestimentar al surorii sale mai mari, Kim Kardashian. Dar tânăra vedetă şi-a dezvoltat apoi un stil personal, care combină ţinutele foarte sexy cu unele sport sau rebele. Iată câteva imagini cu unele dintre cele mai interesante apariţii ale lui Kylie:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod