Modă: 9 modalităţi de a purta eşarfa în sezonul rece

Tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2012 includ eşarfe în pasteluri, alături de eşarfe din materiale mai groase, în culori închise, care pot fi purtate cu aproape orice ţinută. Dacă vrei să ieşi în evidenţă şi prin modul în care porţi eşarfa, nu doar prin alegerea ei pentru ţinutele tale, încearcă cele mai sexy 9 modalităţi de a purta eşarfa în această toamnă.

Tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2012 includ eşarfe în pasteluri, alături de eşarfe din materiale mai groase, în culori închise, care pot fi purtate cu aproape orice ţinută.

Dacă vrei să ieşi în evidenţă şi prin modul în care porţi eşarfa, nu doar prin alegerea ei pentru ţinutele tale, încearcă cele mai sexy 9 modalităţi de a purta eşarfa în această toamnă.

Pe podiumul prezentărilor de modă pentru acest sezon, eșarfele din blană au fost unele dintre cele mai căutate accesorii, dar acestea sunt fie foarte scumpe, fie imposibil de aranjat într-un mod creativ. Iată câteva modalități de a purta eșarfele din material textil pe care le ai deja în garderoba ta, pentru a le transforma în accesorii potrivite pentru stilul tău.



Pentru un look elegant, dar relaxat, leagă o dată eșarfa în jurul gâtului, cum ai lega șireturile.

Ia apoi capătul mai scurt, ca și cum ai face doar bucla șireturilor și leagă capătul mai lung în jurul buclei din față.

Dacă look-ul pe care ți-l dorești este o simplă fundă elegantă, alege o eșarfă cât mai lungă și ajusteaz-o în jurul gâtului, astfel încât ambele capete să aiba aceeași lungime. Fă apoi funda cu bucle la mărimea cea mai potrivită pentru stilul tău.

Un stil mai complex de a lega eșarfa îți poate oferi mai multă căldură în zona decolteului, fără compromisuri estetice. Înfășoară eșarfa îndoită la jumătate în jurul tău pentru a obține o buclă. Treci unul dintre capete prin buclă, apoi rotește-o și introdu și al doilea capăt în partea opusă a buclei.



Tendințele în materie de eșarfe pentru toamnă-iarnă 2012 includ multe eșarfe circulare, dar poți adopta acest stil și fără să îți cumperi o eșarfă nouă.
Leagă capetele unei eșarfe scurte, cât mai subțiri și așează nodul în ce parte vrei pentru a-ți completa ținuta. Dacă nodul este mic, îl poți chiar ascunde complet la ceafă dacă ai părul lung.

Dacă preferi o eșarfă mai lată și vrei să o așezi în mod elegant pe umăr, începi cu unul dintre capete pe umărul dorit. Ia colțul de la capătul opus și fă un nod mic, lasând liber un colț pentru look-ul triunghiular.

Când vrei un look relaxat, dar ușor sofisticat, optează pentru o eșarfă subțire și leagă-i mai multe noduri simple la o distanță mică unul de altul. Ajustează în mod constant eșarfa pentru a te asigura că rămâne dreaptă și nu vei fi nevoită să o desfaci și să o iei de la început în cazul în care nodurile îi dau un look asimetric.



Dacă vrei un nod mai complex pentru o eșarfa mai groasă, prinde capetele și trece-le prin bucla principală în jurul gâtului, apoi ia capătul mai lung și introdu-l din nou în buclă pentru un look casual care îți poate ține de cald în serile de toamnă reci.

Un mod elegant de a-ți pune în evidență silueta folosind o eșarfă implică legarea unei eșarfe lungi în jurul taliei și rotirea ei până obții bucle sub forma unei flori.
Ascunde capetele și ai obținut un look perfect de toamnă.

Poate cel mai relaxat mod de a purta o eșarfă lungă include capetele ce atârnă libere. Fă un nod pe fiecare parte a capetelor și ajustează eșarfa pentru ca ambele noduri să fie situate la aceeași înălțime.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod