Signature

Haine de copii la Signatureshop

Noua colectie pentru copii de la Signatureshop.ro este online. Cele mai noi modele de la cele mai renumite branduri de imbracaminte sunt acum la vanzare pe site-ul nostru. RICHMOND, DIOR baby, SIMONETTA, Miss BLUMARINE, PINCO PALLINO, ARMANI baby, LIU JO, JECKERSON baby.
Renumite in toate lumea hainele de copii din noile colectii acopera aproape toata gama de varsta de pana la 14 ani. Haine de copii simple, moderne, cu gust si de o calitate ce nu poate fi pusa in discutie produsele din noua colectie vin in sprijinul parintilor ce isi doresc ca odarsele lor sa fie imbracate dupa ultima moda.
Noua colectie este formata din haine casual, veste sport, hanorace, bluze, tricouri dar si din haine putin mai serioase cum ar fi camasi, sacouri, costume. Gama baby este un spectacol ce-ti incanta privirea. Pentru copii cu varste de pana in 2,3 ani gasim haine fancy si nu numai. Culorile sunt vii, rozul este la moda, croiala este moderna iar preturile sunt extrem de acceptabile. Copii mari au de unde alege pentru copii mici.
Incaltamintea este si ea prezenta printr-o gama ROCHMOND de pantofi sport-casual. Usori, aratosi, la moda, orice copil ar fi fericit sa-i aiba. Va facem cunoscut ca toata gama de haine de copii este redusa din start cu 50% din pret.
Adresa magazinului Signatureshop este Str. George Calinescu nr.13. Magazinul este disponibil si online la Signatureshop.ro.