Esenta unui stil de viata scandinav in noua colectie ECCO primavara-vara 2015

Fiind cel mai mare producator scandinav de incaltaminte, ECCO ofera in acest sezon cea mai completa colectie de incaltaminte si genti pentru femeile cu stil si atitudine de pretutindeni.
Femeile moderne au asteptari esentiale de la noua colectie ECCO primavara-vara 2015: sa fie moderna, minimalista si confortabila. Garderoba femeii contemporane trebuie completata in aceasta primavara cu pantofi din piele premium cu varfurile usor rotunjite, cu platforme confortabile si detalii discrete, astfel incat orice femeie sa isi poata crea tinute elegante si stilate cu minimum de efort.  

In culori si stiluri aliniate la trendurile internationale, noua colectie ECCO ajuta femeile sa fie cu un pas inaintea modei, aducand in prim plan pantofi, balerini, botine si chiar sneakersi care sa completeze cu succes garderoba de primavara a oricarei femei.

Colectia ECCO Dress Comfort, realizata cu tehnologia de injectie directa, este creata special pentru a fi purtata pe tot parcursul anului si cu orice ocazie, astfel incat orice femeie sa arate minunat si sa se simta si mai minunat, de dimineata pana seara!

Sa nu uitam paleta coloristica a acestei noi colectii, inspirata din primavara scandinava.
Colectia ECCO primavara-vara 2015 cuprinde pasteluri ce reflecta gradini inflorite si frunzis inmugurit, nuante de albastru ce reflecta marile scandinave, tonuri de bej care evoca plajele de pe coasta de vest a Danemarcei, precum si nuante profunde de negru, la fel de clare ca si cerul din Copenhaga la miezul noptii.
 
Noua colectie ECCO primavara-vara 2015 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod