reserved

Escaladeaza cu Reserved

O tinuta impecabila. Distinsa. Si foarte sic. Asa trebuie sa arati tu atunci cand ai o intalnire. De afaceri...cu prietenii...sau cu iubitul. In magazinele Reserved ai o varietate de tinute. Care merg la... o varietate de ocazii. Sacourile din tercot sunt ideale pentru o intalnire business. Sau o cina tarzie.
Ceri putin de la viata? Atunci putin o sa si primesti. Te multumesti cu o geanta comuna sau vrei ceva cu adevarat spectaculos? Mini gentitele de la Reserved te fac sa stralucesti. In orice imprejurare. Pentru ca pot transforma o tinuta banala intr-una fabuloasa. Inveseleste-te. Si da clasa oricarui outfit.
Mai multe nevoi. O singura solutie - pantofii cu toc din noua colectie de toamna Reserved. Super stylish. Foarte trendy. Ce mai…de-a dreptul fabulosi! In noul sezon, Reserved iti propune sa porti pantofi de un confort desavarsit. In culori absolute. Precum maron, verde, rosu sau bej. Din piele, lac sau piele intoarsa. Poarta toc inalt. Si esti in top.
Mini-jachete. Pentru zilele de toamna cand soarele rade pe cer si tu te simti inspirata. Pune-ti in valoare talentul pentru combinatii. In acest caz. Lung cu scurt. La Reserved gasesti elementele acestui melenj. Vino si probeaza.
Intra in joc. O partida de "v-ati ascunselea" cu moda? De ce nu? Un amuzament fara sfarsit, condimentat de accesoriile Reserved.
Vino in magazinele Reserved din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Liberty Center, Galeriile Vitantis, Cotroceni Park), Braila ( Promenada Shopping Center), si Bacau ( Arena Mall).