Cum să te îmbraci ca să pari mai tânără. 6 trucuri

Luminează-ți chipul

Dacă tenul tău va arăta luminos, atunci vei părea mai tânără cu ani buni. O metodă inedită de a-ți ilumina chipul este aceea de a folosi o rochie sau o bluză cu un guler alb. Lumina se va reflecta de pe albul gulerului pe chipul tău.



Alege culorile potrivite

Hainele în nuanțe precum galben lămâie, verde mentă sau corai pot face adevărate minuni, reușind să ofere impresia că ești mult mai tânără. Fie că alegi o rochie, o cămașă sau un pulover, nu evita aceste culori.
Pentru că nuanțele acestea sunt destul de puternice, ai grijă să alegi haine cu o croială simplă, în locul unui design complicat.



Poartă blugi

Blugii sunt o opțiune perfectă pentru a-ți pune corpul în valoare și a părea cu ani buni mai tânără. Inspiră tinerețe și un stil modern, fiind ușor de asortat. De aceea este foarte important să ai cel puțin o pereche de blugi în garderoba ta.

Iată și alte trucuri care ar putea să-ți fie utile:

Alege piese vestimentare din materiale naturale, cu o suprafață netedă. În special topurile din materiale cu efect creponat, dar și cele foarte strâmte, scot ridurile în evidență.
Este valbil și în cazul eșarfelor, jachetelor sau altor haine și accesorii din partea superioară a corpului.
Evită piesele asortate identic, precum o bluză în exact același stil și culoare precum fusta sau pantalonii. Alege haine similare, dar nu identice ca nuanță sau material.
Negrul, bleumarinul și bejul nu ar trebui să-ți domine ținutele. Una singură dintre aceste culori este suficientă pentru o ținută.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod