Police

Ceasul Police vs timp

Police – nu ii poti tine piept. Bijuteriile, ramele de ochelari...dar mai ales ceasurile... Timpul le “alimenteaza”. Sunt de neoprit. Intocmai persoanelor care le poarta. Nu scapa timpul din ochi! Tine cont de fiecare secunda. Cu Police.
Armonie. In forma si culoare. Intre un mecanism perfect si trend-urile din moda. Ticaitul lui iti masoara fiecare miscare. Ceasul Police. Vibreaza in acelasi ritm cu tine. Si se asorteaza perfect oricarei situatii.
Timpul te face sa te simti vulnerabila? Simti ca nu ai suficienta vreme sa fii tu insati? Invata sa ai incredere in tine! Police te invata cum sa porti timpul pe post de „accesoriu”. Materializat intr-un ceas care te umple de stralucire. Traieste moda cu fiecare clipa.
Cui nu-i place sa atraga atentia? Daca vrei sa demonstrezi ca esti diferita de ceilalti, atunci bazeaza-te pe un ceas. Te va salva sigur!
Cele mai impunatoare ceasuri Police sunt disponibile in magazinele Police Shop din Bucuresti, la Unirea Shopping Center, in Galeriile Feeria si la Cluj Napoca. In Polus Mall.