Bijuteriile Most, pentru preferinte contemporane

Realizeaza cu pasiune bijuterie contemporana dupa ce, o buna perioada din viata ei, a lucrat in publicitate. Spune ca bijuteria a ales-o pe ea, iar cele din argint i-au fost intotdeauna aproape de suflet. Astfel s-a nascut Most, un brand indraznet si in acelasi timp delicat, misterios si atat de diferit…

In mare parte sunt concepte care au legatura cu viata, uneori privita in profunzime, alteori luata asa cum este ea cu bune si cu rele. De obicei folosesc metale ca argintul, aurul, alama… Sunt indragostita de cupru, pentru ca oxideaza repede si pentru ca isi schimba culoarea in functie, de exemplu, de sapunul pe care il folosesti.

Voi spune ca este un metal care mi se pare ca traieste.

Bijuteriile reflecta personalitatea autorului…

Cu siguranta ca reflecta personalitatea si experientele mele. Uneori imi asum chiar riscul de a face obiecte trecute doar prin prisma mea absolut subiectiva de a vedea viata, fara a ma gandi la consumator si la faptul ca s-ar putea sa imi placa doar mie acele obiecte, pentru ca ma reprezinta doar pe mine. De obicei, fac piese minimaliste care au ceva subtil ce le scoate in evidenta si din anonimat.

Cum se nasc bijuteriile Most, de unde inspiratia?

Viata ma inspira! Un cuvant intr-o conversatie care imi declansaza ideea, sau un miros, sau un sunet care ma face sa ma gandesc la ceva si imi produce o imagine.
Nu stiu exact, dar stiu ca bijuteria este tot timpul in mintea mea.


Dupa zece ani de publicitate, si-a dorit ceva nou…

Am urmat liceul de arte plastice N. Tonitza, iar mai tarziu am studiat Comunicare Vizuala / Grafica la facultatea de arte din Düsseldorf / Germania. Dupa mai mult de zece ani de munca in publicitate, am simtit nevoia de a ma exprima creativ intr-o zona cu totul noua pentru mine. Alegerea a fost usoara… De fapt, bijuteria m-a ales pe mine. Am fost fascinata de bijuterii intotdeauna, in mod special de cele din argint, iar acum lucrez piese autentice pentru oameni cel putin la fel de pasionati de aceasta zona ca si mine.

Cine iubeste bijuteria Most?

Cred ca sunt oameni deschisi care iubesc viața și carora le place să arate cine sunt, iar bijuteriile pe care le aleg ii reprezinta.

Mai multe detalii despre bijuteriie Most pe: https://www.facebook.com/mostjewelry/?fref=ts

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod