Printre genţi: Poşetele sac, perfecte pentru ţinutele lejere

Vă amintiţi de trăistuţa fermecată din filmul Veronica, acea gentuţă pe care toţi copiii şi-o doreau pentru că îndeplinea orice dorinţă? Veronica o primise cadou de ziua ei, de la Zâna
Vă amintiţi de trăistuţa fermecată din filmul Veronica, acea gentuţă pe care toţi copiii şi-o doreau pentru că îndeplinea orice dorinţă? Veronica o primise cadou de ziua ei, de la Zâna Zânelor, cu o condiţie: să fie cuminte, darnică şi prietenoasă.
Când am văzut filmul (pe la vârsta de patru ani), mi-am zis că şi eu am nevoie de o astfel de gentuţă. Nu de alta, dar o geantă care îţi îndeplineşte toate dorinţele era un "must" la acea vârstă. Timpul a trecut şi chiar dacă Zâna Zânelor nu m-a vizitat de ziua mea, azi am o geantă care îmi aminteşte de trăistuţa fermecată.
Geanta sac, căci despre ea vorbesc, este o poşetă ideală.
Este mare, încăpătoare şi foarte practică. Portfardul, o carte, telefonul, ochelarii, agenda, cheile, încărcătorul de telefon şi multe altele îşi găsesc loc în această geantă.
Este perfectă pentru ţinutele de stradă, pentru şcoală, birou sau pentru o ieşire cu fetele, la o cafenea. Se potriveşte de minune la o ţinută lejeră cu jeanşi skinny şi o geacă din piele, sau la o rochie scurtă, din mătase, foarte feminină.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod