Mulberry, noua pasiune a vedetelor de la Hollywood

Gențile Mulberry au devenit, în foarte scurt timp, noua obsesie a vedetelor de la Hollywood. Sarah Jessica Parker, Lana Del Rey sau Alexa Chung și-au declarat dragostea eternă pentru aceste genți

Gențile Mulberry au devenit, în foarte scurt timp, noua obsesie a vedetelor de la Hollywood. Sarah Jessica Parker, Lana Del Rey sau Alexa Chung și-au declarat dragostea eternă pentru aceste genți șic.


"Invazia" Mulberry a început din momentul în care Alexa Chung (moderatoare TV, model și editorialist Vogue Marea Britanie) a apărut la braț cu o astfel de geantă pe la diverse evenimente mondene. Mai mult, brandul britanic a colaborat cu Alexa și astfel au luat naștere patru genți Mulberry care îi poartă numele.

Au urmat alte celebrități (Gisele Bundchen, Lana Del Rey) care și-au "împrumutat" numele pentru brandul britanic.

La British Fashion Awards, Mulberry a fost ales brandul anului 2011, iar numărul magazinelor din UK este acum mai mic decât cel al magazinelor din afara ţării de origine, ceea ce arată că brandul a devenit celebru în întreaga lume.

Înființat în anul 1971 de către Roger Saul, brandul și-a propus să reprezinte stilul de viață tipic britanic. Inițial, a fost specializat pe șei pentru călărie.

După care, produsele (printre care și o colecție de genți de pescuit și jachete inspirate din costumația de vânătoare) au început să fie comercializate într-un mare magazin londonez. Succesul nu a întârziat să apară, iar Mulberry a început să fie asociat cu activitățile din timpul liber și cu un stil șic nestudiat.

În Romania, gențile Mulberry sunt disponibile în magazinul Sport/Couture, din Băneasa Shopping City.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod