Plicuri din piele pentru iubitoarele de pisici și nu numai

Așa cum am mai spus, îmi doresc ca prin intermediul acestui blog să promovez accesorii de calitate făcute în România. Convingerea mea este că avem foarte mulți tineri talentați din mâinele

Așa cum am mai spus, îmi doresc ca prin intermediul acestui blog să promovez accesorii de calitate făcute în România. Convingerea mea este că avem foarte mulți tineri talentați din mâinele cărora ies lucruri minunate, demne de podiumurile internaționale și coperte Vogue.

Într-un periplu de-al meu prin magazinele virtuale, am găsit ceva foarte interesant: comunitatea artizanilor handmade din România (breslo.ro). Un loc interesant, unde găsești zeci de produse (haine, pantofi, genți, accesorii și obiecte de decor) lucrate manual.


Iar din "mormanul" de lucruri frumos cusute, croite, croșetate sau pictate mi-au atras atenția niște poșete mai mult decât interesante.

Le-am numit plicurile pisicoase pentru că niște pisici frumos pictate te privesc mirate de pe pielea din care sunt lucrate plicurile. În diverse culori, căptușite și întărite, plicurile cu feline nu au cum să nu-ți placă, mai ales dacă ești o iubitoare de pisici.

Magazinul de unde se pot comanda se  numește lavinexclusive și este un magazin virtual din Constanța "plin" cu plicuri și poșete lucrate manual. Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar, iar prețurile pornesc de la 45 până la 250 de lei.

Eu și colegele mele ne-am hotărât să ne comandăm câte un plic (au mai multe modele care ne-au atras atenția) să le vedem cum arată și să le pozăm pentru voi.

Așa că, voi mai scrie despre ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod