Jennifer Lopez şi colecţia ei de plicuri mai puţin celebre

Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy femeie din showbiz-ul internaţional. S-a lansat în anii '90, iar de atunci şi până acum Jennifer a jucat în mai multe filme şi a scos pe piaţă

Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy femeie din showbiz-ul internaţional. S-a lansat în anii '90, iar de atunci şi până acum Jennifer a jucat în mai multe filme şi a scos pe piaţă hituri celebre.

Stilul vestimentar, de cele mai multe ori sexy şi provocator, a făcut-o celebră. Ţinutele ei de pe covorul roşu sunt mereu impecabile, iar Jennifer este mereu în categoria "cele mai bine îmbrăcate vedete".

Surprinzător la Jennifer este faptul că atunci când vine vorba de genţi nu poartă piese extraordinar de scumpe sau semnate de designeri renumiţi.

Nu de puţine ori, diva a fost văzută cu plicuri făcute de designeri despre care mai nimeni nu a auzit.

Iar dacă la capitolul pantofi vedeta este renumită pentru colecţia ei şi pentru perechile extravagante şi foarte scumpe pe care le poartă, la genţi Jennifer este mult mai cuminte. În timpul zilei preferă genţile mari şi practice, iar seara poartă plicuri în culori neutre şi de cele mai multe ori alege modele clasice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod