Cum să îți îngrijești poșetele pentru a le păstra cât mai mult timp. Trucuri utile!

Îți place o geantă în mod deosebit și ai vrea să îți rămână ca nouă toată viața? Ține cont de câteva sfaturi! 1. Dacă geanta este din piele, cu siguranţă trebuie să aveţi

Îți place o geantă în mod deosebit și ai vrea să îți rămână ca nouă toată viața? Ține cont de câteva sfaturi!
woman with many a purses

1. Dacă geanta este din piele, cu siguranţă trebuie să aveţi grijă de ea ca şi cum ar fi a voastră. Are nevoie de hidratare, aşa că foloseşte din când în când o cremă specială pentru evitarea crăpării materialului. O atenţie desebită trebuie canalizată către mânerele genţii!

2. Ca şi la încălţăminte, genţile voastre din piele au nevoie să fie protejate de ploaie spre exemplu.

Se foloseşte acelaşi spray special cu silicon. În caz că nu aveţi unul, este foarte important să ştergeţi geanta imediat ce vedeţi că s-a udat.

3. Trebuie să îţi laşi poşetele să se odihnească, aşa că optează pentru utilizarea mai multor genţi pentru a putea să le rulaţi periodic.

4. Depozitarea lor este foarte importantă. Încercaţi să nu le înghesuiţi în şifoniere, acestea trebuie să îşi păstreze cât mai bine forma lor iniţială. Nu le umpleţi cu nimic şi păstraţi-le în poziţie verticală una lângă cealaltă.

Dacă aveţi suficient spaţiu, le puteţi pune individual în cutii sau în saci speciali pentru păstrarea lor. Unele dintre ele vin cu aceşti saci speciali încă de la achiziţionare şi sunt foarte utili contra prafului sau a altor factori distrugători.

5. Trebuie să ştiţi să vă organizaţi foarte bine conţinutul genţii. Dacă înghesuiţi tot felul de lucruri inutile riscaţi să o lărgiţi, dar şi să degradaţi cusăturile acesteia.

6. Dacă geanta are fermoar, din când în când este indicat să îl ungeţi cu ceară pentru o mai uşoară funcţionare a acestuia şi pentru a evita să se forţeze şi să se rupă în cele din urmă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod