Claudia Schiffer preferă genţile casei italiene Salvatore Ferragamo

Fostul model german Claudia Schiffer a fost surprinsă de curând de către paparazzi pe când pleca dintr-un restaurant din Londra. Geanta care o purta în acea zi nu era binenţeles una oarecare ci

Fostul model german Claudia Schiffer a fost surprinsă de curând de către paparazzi pe când pleca dintr-un restaurant din Londra. Geanta care o purta în acea zi nu era binenţeles una oarecare ci un model deosebit şi anume, Salvatore Ferragamo Emidia Suede Crossbody Bag.

Claudia locuieşte acum în Marea Britanie, împreună cu soţul ei, regizorul Matthew Vaughn şi cei trei copii ai lor. Deşi geanta pe care o poartă nu se mai găseşte acum în magazine, putem admira noile modelele ale casei de modă pentru toamna acestui an.

Când vorbim de Ferragamo ne gândim aproape întotdeauna la ceva clasic şi conservator, destinat femeilor care îşi doresc o geantă de mână elegantă şi bine lucrată şi care nu vor să expună nu ştiu ce logo sau etichetă al vreunui brand celebru.

Iată mai jos mai multe modele pregătite de casa de modă italiană pentru toamna acestui an. Sunt genţi elegante, solide, pe care le poţi purta oriunde fără a-ţi face probleme legate de ce este sau nu la modă. Pentru că ele nu se demodează niciodată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod