Blândeţe şi bunătate, doar atât încape în noile genţi Burberry

Desingerul Christopher Bailey a împodobit noile modele pentru primăvara lui 2014 cu multe flori. Dacă mi-aş dori o geantă în care să nu încapă nimic, ci doar pentru farmecul ei simplu, dar

Desingerul Christopher Bailey a împodobit noile modele pentru primăvara lui 2014 cu multe flori.

Dacă mi-aş dori o geantă în care să nu încapă nimic, ci doar pentru farmecul ei simplu, dar cu totul aparte, aş alege unul dintre noile modele de la Burberry din colecţia de primăvară a anului 2014.
Poşetele plate sunt ultimul trend, dar acestea fac mai mult decât atât – se pliează şi se strâng în palmă. E clar deci şi ce fel de lucruri încap în ele pentru a li se putea “păstra” această formă.

Exact ce spunem mai sus: mai nimic – dar poate chiar esenţialul – rujul şi cardul.
Foarte interesante sunt aplicaţiile de pe majoritatea acestor modele: floricele sau petale, ceea ce accentuează şi mai mult senzaţia de graţie şi feminitate. Nu pot să trec însă cu vederea şi modelele mai excentrice, cum ar fi cele cu blăniţă galbenă, roz sau lila, care dau senzaţia că ţii în mână un fel de animal de companie, mic, ciudat, dar foarte simpatic. Eu, una, nu mi-aş lua acest model (nu mă potrivesc cu imaginea de divă cu căţeluşul în braţe), dar nici nu-mi displace.
Ceea ce mă încântă însă foarte mult la aceste genţi - în afara motivului floral – , ca de altfel la întreaga colecţie a desingerului Christopher Bailey – sunt culorile blânde şi intense în acelaşi timp.
De altfel, Bailey a şi declarat după prezentarea colecţiei că “e mai mult vorba despre o stare de spirit decât despre o temă“. A vrut să “aducă pe scenă“, cu această colecţie, “blândeţe şi bunătate”, iar dacă este vorba despre o temă, acesta se rezumă în două cuvinte: “English roses”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod