Vestimentatia te ajuta sa pari mai supla

Mereu te-ai gandit sa slabesti. Desi ai tinut cura, ai facut miscare si ai folosit produse pentru fermitatea pielii, nu ai reusit sa scapi
Mereu te-ai gandit sa slabesti. Desi ai tinut cura, ai facut miscare si ai folosit produse pentru fermitatea pielii, nu ai reusit sa scapi decat de 3 kilograme. In aceste conditii, ai inceput sa te gandesti ce poti face pentru a parea mai slaba. Iti dezvaluim cateva trucuri vestimentare care te vor ajuta.

Atrage atentia asupra decolteului tau, pune-ti in evidenta talia de viespe si evita tot ceea ce nu iti avantajeaza silueta chiar daca este vorba despre haine la moda. Pentru a te pune in valoare si a te simti mai atragatoare incearca sa iti alegi hainele care te fac sa pari mai slaba.

Indiferent ce tinuta adopti, atrage atentia asupra atuurilor tale, fie ca este vorba de fata, sani sau picioare. Pune in evidenta orice parte a corpului de care esti mandra si pe care o consideri atragatoare. Daca te mandresti cu sanii tai, alege un decolteu generos, accesorizat cu bijuterii mari si extravagante.

Tine cont de faptul ca un chip aranjat poate fi mult mai apreciat decat o silueta de manechin. Pune accentul asupra ochilor printr-un machiaj impecabil. Daca parul este atuul tau principal, nu ezita sa il puii in evidenta prin coafuri, accesorii si culoare.

Materialele

Nu purta bluze sau geci scurte al caror material sintetic are tendinta sa se muleze sau sa se comprime. Tesaturile dense cum ar fi catifeaua si tweed-ul sunt materialele pe care trebuie sa le eviti deoarece te fac sa pari mai grasa. Poarta haine din bumbac, jerse si din orice materia fluid: dantela, matase, voal. Vascoza, lycra si microfibra trebuie evitate daca nu ai abdomenul tocmai plat. Mai bine opteaza pentru o bluza fluida din matase.

Culorile

Evita culorile lucioase si deschise si alege-le pe cele mate si inchise. Tesaturile trebuie sa fie fine si fluide, cu imprimeuri discrete care cad bine si te fac sa pari mai supla. Evita bulinele si dungile pe orizontala si alege-le pe cele pe verticala. Cele mai recomandate sunt insa hainele intr-o singura culoare care te fac sa pari mai inalta si in consecinta mai slaba.

Croiala

Uita de jeansii slim cu talie joasa sau daruieste-i unei prietene. Indiferent ce varianta alegi, trebuie sa elimini din garderoba orice articol mulat sau scurt. Alege hainele cu croiala pe langa corp, dar nu foarte largi. Topurile scurte si stramte nu te mai avantajeaza deci nu te mai uita dupa ele prin magazine.

Prefera pantalonii cu talie inalta si elimina-i pe cei cu talie joasa care nu fac decat sa iti accentueze rotunjimile. Evita sa porti mai multe articole vestimentare in acelasi timp cum ar fi doua pulovere. Ele nu vor face decat sa dea senzatia ca esti mai grasa. De aemenea, nu te avantajeaza nici buzunarele. Cele simple dau senzatia de solduri mai late, iar cele cu clapeta vor atrage atentia asupra posteriorului tau.

Accesoriile

Poarta incaltaminte foarte fina si evita papucii sau pantofii cu talpa plata. Gentile trebuie sa fie mici, la fel si curelele. Bijuteriile trebuie alese cu grija si de marime medie. Daca porti accesorii prea contrastante, ele nu vor face decat sa atraga atentia asupra imperfectiunilor tale. Pentru ca inca este iarna, poarta o pereche de cizme din piele sau sintetice, cu un model fin, mulate si cu toc inalt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod