Ce se poarta in sezonul primavara-vara 2008?

Esti interesata de tendinte? Iti place sa fii la moda? Pentru a te pune la curent cu tot ce misca in materie de moda, trebuie sa...
Esti interesata de tendinte? Iti place sa fii la moda? Pentru a te pune la curent cu tot ce misca in materie de moda, trebuie sa cunosti tendintele propuse de marii creatori internationali.

Asa cum este binecunoscut, specialistii fac propuneri, inaintea fiecarui sezon, care evidentiaza ce se va purta in perioada respectiva. Din aceasta oferta variata, poti sa-ti alegi modelele care te reprezinta.

Pentru sezonul primavara-vara 2008, specialistii iti propun o sumedenie de imprimeuri, materiale vaporoase, rochii in stil gipsy, dar si materiale electrice, stralucitoare, numai bune de purtat la o petrecere sau de ce nu, in viata de zi cu zi. Daca ai un temperament mai puternic, poti alege stilul masculin. Smokinguri, pantaloni cu croiala barbateasca sau jobenuri.

Daca vei urmari tendintele in moda pe o perioada mai lunga de timp vei observa ca acestea revin. Ti s-a intamplat sa cauti in sifonierul bunicilor tale si sa descoperi lucruri care, daca sunt putin modificate, ar deveni must have-urile acestui sezon.

Din punct de vedere al culorilor, nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba verdele deschis, rozul aprins, galbenul, portocaliul sau violetul. Ca un sfat din partea specilistilor, alege culori ca albastrul, verdele sau rozul pentru bluze sau rochii. In general, acestea trebuie purtate in partea de sus, foarte aproape de fata. Scot foarte bine in evidenta trasaturile. Pentru incaltaminte alege portocaliul sau galbenul. Daca intreaga vestimentatie este viu colorata, accesoriile trebuie sa fie obligatoriu in nuante neutre.

In cazul in care nu-ti plac imprimeurile geometrice sau modele barbatesti, ai posibilitatea sa optezi pentru o rochie vaporoasa, lucrata dintr-un material imprimat cu flori sau dungi de diferite marimi sau culori. Intotdeauna primavara se face uz de aceste genuri de material, iar anul acesta nu face exceptie. Bughetele de trandafiri, panselute sau bujorii vor fi vedetele acestui sezon, in materie de imprimeuri.

Daca vrei sa fii sexi, dar in acelasi timp misterioasa este bine sa alegi materiale usor transparente. Stilistii au ales sa lase imaginatia fiecaruia sa zburde si propun piese de vestimentatie mai indraznete decat pana acum. Ai posibilitatea sa alegi acest gen, insa, trebuie sa tii cont de cum combini piesele pentru a nu deveni vulgara.

Suna ciudat, dar daca vrei sa fii la moda in acest sezon, trebuie sa faci o incursiune in trecut, in istorie. De acolo, iti poti alege modele inspirate din garderoba gladiatorilor, a Afroditei sau chiar din cea a femeilor din haremuri .

Nu uita de stilul pijama. Este foarte potrivit ca, in acest sezon, sa porti o combinatie de pantalon cu bluza, confectionate dintr-un material asemnator cu cel al pijamalelor. Incadrate intre vestimantatia potrivita unei persoane visatoarea si cea a uneia sensibila, acest gen de produse iti ofera o paleta larga de oferte, de la boxeri satinati, la rochite din matase. Ai grija, insa, ce alegeri faci! Combina foarte bine aceste piese, pentru a nu cadea in ridicol.

Materialele metalice sunt omni prezente in colectiile pentru sezonul acesta. Pentru a fi in pas cu moda, nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba rochite stralucitoare, argintii sau aurii.

Daca vrei sa pleci in safarii, creatorii s-au gandit sa-ti propuna o garderoba adecvata. Poti alege materiale in imprimeuri de leopard sau zebra. Ca si culori, potrivite sunt cele kaki.

Specilistii nu au uitat nici de ce se purta in anii 70'. Aceasta a fost o surse de inspiratie foarte importanta pentru ei. Pantaloni evazati, costume lejere, platforme, bluze care dezvelesc umarul, dar si imprimeuri retro.

Un exemplu relevant pentru a pune in evidenta cam care sunt tendintele pentru sezonul primavara-vara 2008, este colectia lui Valentino. Cu o experienta de peste 45 de ani in domeniu, Valentino a ales sa se retraga anul acesta din bransa. Totusi el a semnat o ultima colectie care cuprinde paltoane in culori vii, aceleasi imprimeuri florale si costumele de dama. Nu a renuntat nici de aceasta data la obiceiul care l-a evidentiat in toti acesti ani: si-a incheiat colectia cu vestita rochie rosie.

Pentru a-ti completa vestimentatiea este imperios necesar sa nu uiti de accesorii. Se poarta in continuare gentile supradimensionate, iar cerceii si colierele mari sunt obligatorii la o astfel de tinuta. Bijuteriile pot fi din plastic sau lemn. De asemenea, pot avea influente etno, iar dimensiunile lor pot distrage atentia de la imperfectiunile corpului.
 

Comentarii (42)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexa pe 11 Iun 2008, 14:57
    moda

    eu sunt putin mai solida deoarece ma facut volei shi acum nu mai pot slabi. eu port haine bluzitze largutze de sub sani si merge foarte binecu o pereche de jeans conici si cu tocuri sau cu balerini:D eu imi creez propriul stil si imi place sa imi cumpar haine si accesorii de la designeri celebrii deoaerece unele chiar sunt de calitate...dar restul tot fac singura combin stiluri,culori....si asta e foarte placut:D

    0
    0

  • imd pe 5 Iun 2008, 12:20
    marimi

    marimile universale sunt o problema! la mine e vb de lungimea manecilor si a pantalonilor. sunt o femeie de 1,75 , nu sunt ff inalta ... dar pentru mine sunt o problema cumparaturile de genul acesta pentru ca nu gasesc decat f rar ceva care sa-mi placa! ideal ar fi ca pantalonii sa fie lasati mai lungi ca sa poata fi potriviti pt toata lumea ! la pantaloni din ce am vazut , marimile difera , iar lungimea este aceeasi ,de cele mai multe ori pentru mine ...scurta.Luati in calcul va rog , atunci cand faceti tiparele , si de oamenii inalti ! multumesc !

    0
    0

  • ligia pacurar pe 30 Mai 2008, 22:23
    vesimentatia

    imi place foarte mult shi imi pare bine ca am putut s ajug aici pentru ca iubesc foarte mult sa ma uit la rochii shi ce apartine de vestimentatie

    0
    0

  • deea pe 20 Mai 2008, 16:29
    prea slaba

    Eu nu sunt inalta dar desi am un copil am slbit foarte mult. Mananc orice dar probabil stresu e de vina. Mie mi-e greu sa-mi gasesc prin magazine marimea 34-36 la haine. 38 imi sunt largi si stau ca pe umeras. la pantofi nu mai vorbesc sa vreau 36 la reduceri. Asa ca si cele slabe au probleme cu gasirea marimilor mici. Daca asa ne-a lasat Dumnezeu ar trebui sa ne simtim mandre pentru ca fiecare suntem unice si frumoase in felul nostru. Designerii dau sfaturi dar de multe ori nu mas imbraca cu ce cred ei ca e la moda. Trebuie sa ne imbracam cu ce ni potriveste nu cu ce zic altii. Si cu ce ne vine bineinteles:)))).

    0
    0

  • ANDREEEA pe 19 Mai 2008, 18:46
    moda femeilor obisnuite care se chinuie sa fie cat mai elegante

    eu una m-am sarturat de toate accesoriile care noi trebuie sa achizitionam ca sa fim in pas cu moda vorba aceea nu haina il face pe om ci caracterul pe care il exprima!Deci femeilor fiti cat mai feminine!

    0
    0

  • ramona pe 18 Mai 2008, 20:50
    moda

    se poate purta in accesorii si aur si altceva ?.mie imi place culoarea maro se poarta ?

    0
    0

  • DOLLY pe 17 Mai 2008, 21:26
    moda

    Desi o parte din oameni refuza tota lmoda si imbraca ceaa ce au imbracat 5 ani pina acum, eu insa nu cred asha ceva normal. In ziua de astazi moda ne ofera multe modele de haine comode, simple shi modeste. O bluza poate fi scumpa, dar dim moment ce este asociata cu prost gust, tot farmecul ei se pierde, insa alta, care este la un pret mult mai accesibil, mai comoda shi mai dupa plac, poate fi asociata in asha mod, inkit pari a fi de milioane.In ceea ce priveste incaltamintea, moda inca nu a exclus balerinele....cele mai elegante, modeste, frumoase shi alese de fete/femei in anul precedent, pina la moment...Eu cred ca moda o facem noi! Alegerea si asortarea hainelor ramiine de partea noastra...asha ca noi putem arata extraordinar investind normal...shi putem arata ca multi altii, investind in vestimentatie sume mari! SUCCESE IN ASORTAREA HAINELOR! TOTUSI ASTA CONTEAZA!!!

    0
    0

  • Ina pe 6 Mai 2008, 22:07
    Ce moda-i asta?

    Daca ar fi doar mania movu-lui ...dar ce sa mai zic de incaltamintea care sclipeste in diverse culori:roz ,verde ,galben..e o nebunie .Peste tot esti asediat de prostul gust ,aceleasi marfuri penibile peste tot si in marimi f.mici .Explicatia:produse de calitate indoielnica ori din China ori din Turcia.Eu nu stiu cine da tonul la toate ororile astea dar ca la comanda toata lumea executa...toti se imbraca la fel .Ma intreb oare nu s-au plictisit de blugii odiosi cu talie mult prea scurta ,din care se zaresc desuurile?

    0
    0

  • larisa pe 9 Apr 2008, 23:01
    moda

    Ar trebui sa se faca anumite emisiuni cu tema moda,deoarece fiecare femeie are nevoie de sfaturi.Iar pentru femeile mai plinute un sfat ad fi sa incerce sa slabeasca.

    0
    0

  • olee pe 19 Mar 2008, 16:48
    xerox'uri...

    intr-adevar...sunt f multe xerox'uri in ziua de azi....in ultimul timp am vazut atatea fete la fel inkt m'am saturat...mai nou mania cu mov...sh d c? pt k "se poarta"...eu una purtam acum un an mov, fara sa mi fi spus nimeni k"se poarta"...mi se pare penibil sa'ti dai seama k iti place ceva in functie de tendinte...dk kiar iti place sh iti sta bn intr'o culoare nu descoperi atunci knd vz intr'o rezista... in fine... sh in ceea c priveste problema cu greutatea e mai greu...oricum dk ai stil nu mai conteaza c marca porti sau kte kg ai.. eu sunt slaba sh mi se pare nedrept sa fii catalogata bolnava sau anorexica...asa spun unele "plinute" in fond, important e sa te simti bn in pielea ta, slaba , grasa, blonda, satena.......dak nu te simti bn inceark sa faci ceva... e pakt sa nu ai incredere in tine doar pt k ai 5kg in plus

    0
    0

  • Gabriela pe 15 Mar 2008, 14:45
    sugestii

    cred ca primavara aceasta se poarta ceva nou dar potrivit.sugestii:colanti cu bluze lungi decoltate si pantofi cu toc inalt.blugii pana sunt mai sportivi(spune lumea).cred k sar asorta si cu pantofi iar bluzele scurte cu decolteu vor atrage privirile.dak vreti mai multe informatii cautati-ma p e-mailul meu black_cat_132008@tahoo.ro.o primavara la moda!!:*

    0
    0

  • magda pe 12 Mar 2008, 09:20
    o prostie

    nu as purta asa ceva niciodata

    0
    1

  • ela_mm pe 9 Mar 2008, 18:45
    moda si pantofii

    ca tot vorbim de ce se poarta in primavara asta: am auzit ca s-ar purta pantofi decupati in fata cu ciorapi. stiti ceva despre asta? stiu ca acum cativa ani era considerat nepotrivit si de prost gust.

    0
    0

  • crisina pe 9 Mar 2008, 16:44
    rochii de seara de ocazie

    as vrea un model nou de rochie de seara de ocazie sezon vara

    0
    0

  • alexa pe 7 Mar 2008, 15:55
    hmmmm

    prea mult, mi-e lene sa citesc....

    0
    0

  • mary_ana pe 6 Mar 2008, 20:02
    parerea mea

    asa este toate fetele sunt imbracate la fel,dak se poarta dungile vezi peste tot n umai dungi,da oare nu se gandeste nimeni k nu iesi k nik in evidenta dak urmezi aceste tendinte,cel putin risti sa fii ridicola cand vezi fete imbracate la fel k tine....si alta chestie ar fi d ce nu fac astia si haine pt fete micutze si subtirele,k imi ia cel putin o zi pt o per d blugi...asta e

    0
    0

  • sash pe 6 Mar 2008, 00:01
    no comment

    ceea ce ma intriga pe piata romaneasca este acea marime "universala"; eu nu imi gasesc tricouri sau pluovere pe masura; nu sunt slaba, dar nici nu crapa asfaltul sub mine; cer un tricou marimea M si mi se spune : "este marime universala don'soara; se intinde" si mi se da un tricou in care incape o copila de 38 de kilograme; si eu unde sa bag restul de 25???

    0
    0

  • huncut pe 5 Mar 2008, 18:11
    moda???

    Moda este: ceea ce-ti sta bine si cu ce te simti tu bine ...................Nu strica sa fii cat mai indraznet in culori si mai ales ce te prinde.Iar despre moda de la televizor este...........ceva care trebuie sa stea doar pe scena pe manechine............

    0
    0

  • Sabina pe 3 Mar 2008, 20:49
    Cerintele Clientilor...

    Am urmarit comentariile voastre... si ma felicit ca am o afacere bazata pe productie confectii ...care urmareste cerintele clientelor respectiv masuri 44-52 deficitare in magazine...

    0
    0

  • cristina pe 3 Mar 2008, 20:42
    pentru plinute

    am 38 de ani, fac parte din categoria plinutelor, si am curaj sa ma imbrac in haine cu culori ca: rosul, portocaliul., nu -mi mai cumpar haine de culori inchise , imi pun in valoare ce am mai frumos, si credeti-ma ca sunt admirata si primesc in fiecare zi complimente de cum arat. Sa aveti tot timpul o coafura, tinuta si manichiura impecabila ., conteaza f.f. mult

    0
    0

  • nola pe 2 Mar 2008, 20:42
    nu-mi place

    va rog mult cu mai multe exemple de vestimentatie sunt prea putine modele pentru a putea intelege despre ce e vorba

    0
    0

  • Anca pe 2 Mar 2008, 17:07
    Shopping peste hotare

    Sunt intru totulde acord cu Julia. NU am un venit prea mare, dar am reusit sa strang niste bani pt o excursie prin Europa si intr-adevar am reusit sa cumpar lucruri de foarte buna calitate la preturi cu muuult mai mici decat le-as fi gasit la noi in tara. E drept ca am prins perioada reducerilor, dar o pereche de pantofi din piele exclent lucrati si foarte moderni i-am achizitionat cu 60 ron, ceea ce era imposibil in tara.Pardesiu de primavara la 50 ron. Evident, am gasit si 42, care nu intra la "marimi mari".Se pare ca este singura solutie decenta, pe langa ca-ti mai largesti si orizontul; o excursie e o lectie de viata pana la urma.

    0
    0

  • JULIA pe 2 Mar 2008, 00:44
    sfaturi

    traiesc la New York de 10 ani si caut pe net oferte pt plinute (plus sizes) pt ca am o prietena la Cluj si as vrea sa-i trimit un pachet cu ceva haine care nu se gasesc pe la Romanica, sau care sunt mai scumpe si nu si le poate permite. Am citit comentariile voastre si-mi pare tare rau de voi; comentariile voastre sunt strigate pentru orice marketer, doar ca pe la noi sunt surzi si orbi, doara sa faca repede un ban, si duc acolo tot ce se arunca pe aici sau contrafaceri, nimeni nu vrea sa aiba o afacere constanta, pe termen lung, sa asculte consumatorul, ca doar el plateste. Si pe aici la paradele de mode toate sunt subtirele ca doar hainele arata mai bine pe umerase umblatoare, insa in magazine gaseste toate marimile, majoritates sunt plinute si chiar grasute- adica peste 52-54 , chiat 1x 2x3x, dar asta e piata se cere deci se vine co o oferta, de la rochii de seara cu sutien inclus ascuns in rochie, pana la costume de baie. Imi aduc aminte de peisajul tragic din tinerete cand umbalm in hainele mamei si le adaptam pe ale bunicii ca in magazinele ceausiste nu gaseai NIMIC , nici macar urateniile din anii 80 (poate ca pt unele intre voi mai tinerele e greau de crezut).Pe scurt ce va sfatuiesc doamnelor: in loc sa aruncati gramezi de bani pe gunoaie care nu va fac placere si nu va stau bine, faceti greva si nu le mai dati banii munciti cu greu, mai bine planuiti o vizita peste hotare o data la doi ani, cautati pe internet zonele comerciale magazinele care au toate preturile pe websiteuri, mai ales dupa sarbatori, cand sunt reduceri mari . Eu locuisc in Manhattan unul din locurle cele mai scmpe din lume, insa preturile de pe weburile romanesc m-au ingrozit, incepand cu berea, si terminand cu hainele si bijuteriile- sunt de la dublu in sus, si despre calitate nu mai vorbesc. S-auzim de bine.

    0
    0

  • Magda pe 1 Mar 2008, 16:43
    pentru toate tipurile

    Cand am sa am eu casa de moda am sa ma gandesc la toate femeile :) :P Nu e vorba doar de greutate, e vorba si de forma corpului. Unele sunt mai late in solduri, altele in umeri etc. Ar trebui create haine pentru toate tipurile de constitutii (credeti-ma, se poate face asta tinand cont de tendintele actuale) si eventual, sa se ofere consultanta femeilor care vor sa afle cu ce le sta bine. Stiu ca pentru asta exista stilisti, dar nu toata lumea isi permite sa apeleze la unul. Mai sunt rubrici in reviste in care se ofera sfaturi de acest tip femeilor. Insa consider ca fiecare e unic si e foarte important sa se tina cont de fiecare persoana in parte.

    0
    0

  • leila pe 1 Mar 2008, 15:49
    femeile slabe?

    de fiecare data cand ma uit la televizor, vad numai femei slabe slabe slabe. De ce designerii romani nu scot o colectie si pentru femei mai plinute, sau mai scunde?? Mereu, toate colectiile sunt destinate femeilor anorexice si foarte inalte!! Nici nu iti vine sa te mai uiti la televizor cand le vezi atat de rahitice!!!

    0
    0

  • Magda pe 1 Mar 2008, 12:16
    "numere mari nu avem..."

    Apropos, sa va spun ceva amuzant. Am 1,76 m si 57 kg si totusi mi-e greu sa gasesc pantaloni pe masura mea (am cam 96 in solduri). Toti sunt stramti...si scurti. Si vanzatoarele de multe ori imi spun "Imi pare rau, numere mari nu avem..". :)))))))) In concluzie, piata e plina de haine pentru anorexice.

    0
    0

  • RADA pe 29 Feb 2008, 20:26
    propunere redectiei

    Nu este greu de observat ce le ,, doare,, pe majoritatea cititoarelor; asadar as propune redectiei ca din multitudinea informatiilor monitorizate sa prezinte o colectie pentru marimile ,, normale,, 44-48 . Probabil 50-52 sunt socotite marimi extra large, si pe mine m-a intriga vanzatoarele care raspund,, aaaa nu doamna pentru dv numar atat de mare nu avem!,, de parca 46 ar fi un numar care se rostogoleste!! ,,Va recomand..,, si urmeaza un rand de rochii de ,, nasa ,, cum s-ar zice. Chiar suntem sortite sa ne calugarim? imi place tot ce este vesel, frumos si decent, cred ca ma inbrac cu gust , insa este tare greu sa gasesti pe piata romaneasca vestimentatie adecvata. De acord cu doamnele care au postat inaintea mea- Domnilor creatori treziti-va daca vreti sa vindeti piata de desfacere suntem si noi cele care inca avem incredere in noi ca suntem femei pedante ! va multumesc si v-as fi recunoscatoare daca in curand am primi sugestii cu aceasta destinatie . Raman aceeasi fidela cititoare! RADA

    0
    0

  • mara pe 29 Feb 2008, 19:40
    culori mai vesele si pentru cele trecute de 50 de ani

    Mie imi plac foarte mult culorile vesele,calde,dar pentru cele de varsta mea,peste 50 de ani,nu prea gasesc.....

    0
    0

  • Magda pe 29 Feb 2008, 16:00
    pentru femei supraponderale

    Va inteleg si sunt perfect de acord cu voi. Parerea mea: fiecare om e unic si frumos in felul sau. Asa ca...scoateti in evidenta ce aveti frumos. Partile corpului pe care doriti sa le "mascati" inbracati-le in culori inchise. Evitati dungile orizontale si, daca problema este burta, purtati o bluza cu model in V cu varful orientat in jos. Exista tot felul de modalitati prin care puteti crea iluzii vizuale (principalul e sa o faceti in avantajul vostru). De exemplu, pentru a crea vizual un corp mai suplu, optati pentru haine care "fragmenteaza" silueta vertical, care o impart in doua (ar fi de preferat sa vedeti niste imagini...). Pentru a "lungi" picioarele, purtati fuste sau pantaloni cu talia inalta, chiar suprainaltata (pantalonii la dunga drepti "lungesc" si "subtiaza" picioarele). Daca aveti umerii prea ingusti fata de solduri, purtati bluze cu decolteu "barcuta". Daca sunteti mici de inaltime si plinute, in niciun caz sa nu optati pentru tinute care fragmenteaza silueta pe orizontala (de exemplu, bluza mai lungutza cu cordon in talie, pantaloni trei sferturi). Inca ceva: culorile reci creeaza senzatia de departare, iar cele calde, de apropiere. Ar mai fi multe de spus... Sper ca v-am fost de folos :)

    0
    0

  • ROZALIA OLAH pe 29 Feb 2008, 14:41
    MODA IN FUNCTIE DE VARSTA

    Am 54 de ani ,vreau sa fiu eleganta[tinind cont de varsta],dar nu stiu cui sa ma adresez pentru sfaturi.

    0
    0

  • beca pe 29 Feb 2008, 14:37
    fusta mini?

    FRUMOASE INTELIGENTE SI FEMININE :p this is cool

    0
    0

  • Vivien pe 29 Feb 2008, 14:18
    femeile supraponderale

    eu una personal nu iau moda ca un capat general unde trebuie sa ajung, dar desigur nu o neglijez. Daca ar fi sa ne luam dupa tendintele astea, care din punctul meu de vedere au luat-o razna, In Romania cel putin nu ar ajunge banii decat pentru haine, in fericitul caz in care ar ajunge...Sa revin totusi.Cred ca si o femeie supraponderala poate sa poarte ceea ce se poarta, adica o geanta in mana- pe brat, o rochita, un pantofior cu varf rotund sau unul sanda - pantof cu varful decupat. Am citit mai sus ca ar fi recomandate culorile tari si/ sau vii in partea de susu a corpului. Ma gandesc ca in jos se poate purta un pantalon sau o fusta neagra astfel. Si uite asa imbinam utilul cu placutul...caci nici eu nu sunt slaba sa ma ia vantul, nici supraponderala, deci am unele locusoare pe care pot sa le si ascund ca sa arat bine.Matusa mea insa este supraponderala, dar cand s-a purtat roz si-a luat o sapca gavroche roz. Pentru ca nu mai avea o scurta de primavara si-a luat o scurta mov. Asta iarna si-a luat fular si manusi rosii....te pup!

    0
    0

  • bubsulica pe 29 Feb 2008, 14:17
    moda primavara vara

    Poarta tot ce-ti place.Asa imi spunea bunica mea. Probabil ca o sa fim in pas cu moda daca o sa ne imbracam asa cum ne dorim.Important sa nu frizam ridicolul si sa tinem cont de conformatia corpului nostru.Faptul ca pe piata de desfacere apar numai chinezarii, si lucruri numai pentru adolescente , nu ne impiedica sa gasim, sau sa ne facem , cite o fusta , si sa ne cumparam un pulovar sau bluza.Cu sau fara kilograme in plus daca ne simtim bine in ce ne imbracam, si dam o tenta feminina chiar si pantalonilor, daca suntem sic cu un sal peste umeri, chiar daca e batrinesc, sau avem pantofii cu botul rotund, tot noi suntem, ADICA, FRUMOASE INTELIGENTE SI FEMININE!!!!!

    0
    0

  • beca pe 29 Feb 2008, 13:03
    fusta mini?

    se mai poarta? mie imi sta bine sunt slaba si as vrea sa o port acuma ca tot e primavara ...

    0
    0

  • ayssha pe 29 Feb 2008, 13:02
    moda numai pt femei slabe?

    sunt total de acord cu Florenta. chiar asa e...d c nu se fac haine si pt persoane mai plinute, nu neaparat grase. eu consider ca adevaratii designeri ar trebui sa tina cont ca in tara asta nu exista numai lume slaba, de fapt ponderea lor e destul de mica, si sa mai faca si alte tipuri de haine, sa croiasca astfel incat sa avantajeze si fetele mai plinute. de exemplu eu am mari probleme cu coapsele, si sincer f greu imi gasesc o pereche de pantaloni care sa ma avantajeze. oricum nu cred k tine cont mai nimeni de parerea noastra...:(

    0
    0

  • Andreea pe 29 Feb 2008, 12:19
    moda

    chiar daca stai intr-un oras mic,si toate hainele sunt la fel...ideea e sa stii cum sa le asortezi si sa le porti.2 persoane pot sa aiba aceeasi bluza si sa nu-ti dai seama.totul e de cum le porti.si in legatura cu creatorii de moda...tii cont de parerile lor,dar adaptezi hainele raportandu te la tine.

    0
    0

  • Cristina pe 29 Feb 2008, 11:42
    culori vesele

    Ionela daca tu te imbraci numai in cenusiu problema vine de la tine, iar daca mai si cataloghezi fetele imbracate in culori vesele, frumoase ca fiind PIPITE...inseamna ca esti frustrata rau. Mergi sa vezi un medic intai de toate.

    0
    0

  • laura pe 29 Feb 2008, 10:53
    moda

    ei,fetelor stiti cum e cu moda asta,e un fel de uniforma ca pe timpul comunistilor,eu locuiesc intr-un orasel mai mic si d c vrei sa-ti iei ceva constati ca toate magazinele au aceleasi lucruri,aceleasi haine,iar cand vrei sa te plimbi prin oras vezi majoritatea doamnelor sau domnisoarelor la fel si aici vb de cele slabute.nu sunt asa absurda dar cand vezi ca toti blugii din oras sunt toti la fel,de ex am vrut sa-mi iau o per de blugi si nu am gasit decat din aia in pana si mie nu imi plac si asta nu ca nu mi-ar placea sa ma port elegant dar nu la toata lumea le sta bine cu blugi in pana.asa ca ori va luati ce va place si cu ce va sta bine ori faceti ca mine va cumparati material si va duceti la o croitoreasa sa va faca ea.moda din ziua de azi eu n-o mai inteleg,parca noi restul femeilor trecute de varsta adolescentei sau de 25 de ani nu am mai exista.asa ca nu va pierdeti speranta si luati-va ce vreti voi ca sa fiti elegante fara a va lua dupa ,,marii creatori,,sa fiti iubite si un 1 MARTIE frumos!

    0
    0

  • ionela pe 29 Feb 2008, 09:02
    egalitate

    De foarte mult timp se vobeste de egalitatea in drepturi...Ei bine ,se pare ca desi ne aflam intr-un secol indepartat inepem sa fim egali si la stil propriu! Ieri la un curs profesorul ne-a zis ca spitalul studentesc e plin de fete cu ulcer si ca doctorii deja s-au plictisit sa "carpeasca stomace".Nu stiu de ce..dar tind sa il cred.Cand iti faci curaj si pleci la cumparaturi, vei constata cu stupoare ca aproape toate hainele sunt de marimi foarte mici.Mai mult decat atat TOATE SUNT LA FEL! Daca analizezi macar 5 minute centrul capitalei ajungi la concluzia ca toate fetele sunt "facute de aceeasi mama si acelasi tata".In sensul ca toate sunt imbracate la fel. Ca tot se vorbeste atat de mult de creionarea unui stil, de felul cum te aranjezi si cum iti impui personalitatea...nu ramane decat sa credem ca toate suntem la fel.Insa din fericire mai exista acel mic neuron care ne deosebeste!Sincer eu ca fata chiar sunt fericita cand vad o alta fata deosebit imbracata si chiar o admir. Si cand zic asta nu ma refer la mai multi bani investiti in haine ,ci la modul de a le purta,de a le asorta.Nu conteaza marca ,conteaza modelul!Daca modelul nu stie sa poarte o haina atunci haina nu va insemna nimic.Ma bucur ca nu toate gandim ca pe scena, cand modelele asculta de porunca creatorului. Asa ca dragi editori si cititoare ,viata noastra se desfasoara pe scena vietii ,unde in mod crud actorii sunt lasati sa se imbrace la fel .Felicitari insa celor care in ciuda "resurselor limitate" sau nu ,stiu sa iasa din multime cu stil si personalitate!

    0
    0

  • cora pe 29 Feb 2008, 08:37
    moda

    cand ies pe strada ,stilistii chiar nu vad femeile cum sant imbracate?strada este cenusie iar daca apare cate o culoare cert este oPIPITA/

    0
    0

  • Ioana pe 29 Feb 2008, 08:16
    Moda pentru toti

    Moda ne intereseaza pe toate, indiferent de varsta sau dimensiuni, mai ales daca ne respectam... Problema este ca se face prea multa publicitate stilurilor care se preteaza varstei tinere si siluetelor filiforme si prea putina femeilor de +40 ani, nu neaparat plinute. Si chiar daca mai gasim cate ceva prin cataloage, modelele sunt atat de fade, incat ne intrebam daca nu era mai bine in comuna primitiva cand o bucata de piele rezolva totul... Chiar asa.... Creatoarelor si creatorilor de moda....treziti-va...Chiar avem nevoie de voi!!!

    0
    0

  • Florenta pe 29 Feb 2008, 06:57
    Femei supraponderale

    Ma deranjeaza ca niciodata nu vad la televizor o expunere a unor tendintze pentru femei mai plinutze. Defapt ele sunt mai multe decat cele slabe. Specialistii astia sunt chiar asa de chiori Sau in fine sa faca si pentru cele cu probleme ceva. Nu intotdeauna gasesc haine sa ma imbrac. Chiar daca nu sunt asa de mare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod