Vestimentatia pe covorul rosu al Premiilor MTV

Cu ocazia Premiilor Muzicale MTV majoritatea vedetelor din aceastaindustrie s-au perindat pe covorul rosu. Este interesant ca acesteveniment nu s-a dovedit a fi "de gala", ci fiecare si-a reprezentatimaginea prin vestimentatie casual.

Alina Sorescu a incercat o combinatie foarte indrazneata, dintr-un hanorac stil sport in alb si negru si o pereche de pantaloni din saten cu fusta incorporata si cu motive chinezesti.

Fetele de la Evrika s-au asortat toate la alb, insa fiecare in stilul ei.
Tinutele au fost fermecatoare, fie ca e vorba de un maiou alb simplu, un blug decupat cu aplicatii sau o bluza din plasa.

Nici Monica Barladeanu nu s-a aruncat la rochii sofisticate. Ea s-a prezentat cu un maiou negru cu spatele gol, o pereche de blugi simpli si tocuri inalte. De remarcat a fost cureaua alba, cu o inscriptie metalica "sex" pe o parte.

Cream, sau mai pe romaneste Claudia, fosta componenta Candy, a eclipsat covorul rosu purtand o rochie trei sferturi cu trena din dantela neagra si captuseala crem, pentru a-i imita culoarea pielii.

Oana de la K-pital in schimb nu s-a dichisit, dar s-a remarcat cu o bluza lunga, transparenta cu motive florale si cu un decolteu impozant.

Selena, alta cantareata ex-Candy, a revenit in forta cu un nou album, si o noua imagine. Ea a optat pentru stilul sport, adica blugi cu talie joasa si o bluza roz cu plasa asemenea celor din ultimul ei videoclip.

Rebelele de la TNT s-au imbracat casual-sport cum era si de asteptat tinand cont de imaginea pe care au conturat-o.
Pentru ele cuvintele la ordinea zilei au fost blugii, lantul de pantalon si... "cercelul din buric".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod