Tinutele de prima-vara:stralucitoare,rafinate si viu-colorate

Pentru o seara, Rotonda din Plaza Romania s-a transformat in podium pentru prezentarea noilor colectii propuse de o serie de designeri pentru sezonul de primavara-vara 2006-2007.

Se poate spune ca pe podium a avut loc o adevarata explozie de culori, menite sa aduca un plus de stralucire acestei primaveri. Colectia de accesorii a Danei Savuica, intitulata "Autoklass Urban Collection", este compusa din pantofi si genti realizate din materiale lucioase, extravagante, in culori electrice, irizante, pe nuante de rosu, alb, negru, galben, mov si albastru la care se adauga talpa platforma, tocul inalt si subtire, baretele groase si finisaj animal print. Produsele sunt realizate in colaborare cu Dino Ventura.

Tinutele semnate Eugenia Enciu asigura o croiala confortabila, ce respecta tendintele, iar taieturile sunt simple, cu volum, conturand totusi silueta. Culorile propuse de Eugenia Enciu pentru acest sezon sunt auriu, argintiu, alb, mov, crem si negru.

Colectia primavara-vara 2007 semnata Rita Muresan are la baza o piesa elementara a istoriei costumului: fracul. Acesta este supus unormodalitati de interpretare prin folosirea unor detalii caracteristice: papionul, gulerul, nasturii, terminatia fracului, jobenul. Colectia este destinata unei femei care se impune, puternica, dar si senzuala si rafinata in acelasi timp: pantaloni pana, camasi imbogatite cu volane, fracuri, deux-piece-uri si rochii de seara.

Materialele pun in evidenta creatiile: chantung, catifea, voaluri, matase naturala, dantele, accesorizate cu strasuri Swarovski. Paleta cromatica se adapteaza tendintelor: alb, negru, rosu, verde, gri. Colectia imbina clasicul cu modernul,cu accente stralucitoare, haina este o podoaba in sine, tratata ca si o bijuterie.











 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod