Tendintele modei in noul sezon: feminitate, confort si... mister

Joi, 9 martie, in Sala Rotonda de la Plaza Romania, a avut loc o prezentare de moda in cadrul careia s-au prezentat cele mai noi tendinte ale modei de primavara-vara 2006. Au participat nume precum More and More, Springfield, Women Secret, Dana Savuica, Verdissima si Lotto. Invitatul de onoare al serii, Catalin Botezatu, a prezentat o colectie tip haute couture cu influente rusesti si Jackie Onassis.

Catalin Botezatu - misterul Rusiei...

Colectia prezentata de Catalin Botezatu reprezinta o asociere inspirata de stilul rusesc si eleganta lui Jackie Onassis. Au fost folosite materiale pretioase, precum organza sau blana de vizon. Mireasa colectiei si-a facut aparitia pe podium pe ritmurile melodiei "Happy birthday Mr.
President", aceeasi pe care Marilyn Monroe i-a cantat-o presedintelui Statelor Unite, J.F. Kennedy.

Dana Savuica - incaltaminte din piele de sarpe

Linia de incaltaminte "Etiquette by Dana Savuica" tine cont de tendintele internationale in materie, dar nu impune una; are modele si o coloristica dintre cele mai variate; este o linie predominant casual-eleganta si, in acelasi timp, indrazneata; eleganta unor modele poate fi conturata si prin accesorizarea cu pasmanterie pretioasa sau alte elemente inedite in combinatie cu piele de sarpe si sopirla, adusa tocmai din indepartata si exotica Asie.

More & More - vitalitatea femeii moderne

Colectia prezentata de More & More este definita prin vitalitate si spirit contemporan.
Hainele se adreseaza femeii constiente de stilul si statutul sau, care isi creeaza o identitate individuala. Pe masura ei, More & More interpreteaza tendintele bine definite si acorda atentie detaliilor.

Springfield - stil si confort la masculin

Colectia prezentata de Springfield are ca principale caracteristici valoarea si stilul, urmarind sa acopere toate cerintele barbatilor, intr-o maniera simpla si accesibila. Create pentru a fi confortabile, hainele din colectia Springfield sunt usor de asortat si potrivit.

Women'Secret - un spirit mereu tanar...

Women'Secret este brand-ul de lenjerie intima creat pentru femeia actuala, o femeie pentru care varsta reala nu reprezinta cel mai important aspect, ci mai degraba tineretea spiritului.
Telul ei este sa fie fericita. Pentru ea, Women'Secret creeaza noi concepte pentru a-i face viata mai usoara si mai distractiva, in anumite momente provocand emotii si alteori oferind solutii.

Lotto - dinamism si inovatie

Pentru acest sezon, Lotto prezinta un stil dinamic si un concept inovativ. Colectia Lotto Sport propune o combinatie extrem de evidenta intre culori puternice si culori stinse: bej, gri cenusiu, la polul celalalt aflandu-se rosu, roz, turcoise sau albastru navy. Piesele vestimentare sunt orientate in cele trei directii deja cunoscute: jucatorul de fotbal, jucatorul de tenis, precum si colectia dedicata timpului liber.

Verdissima - sofisticat si provocator

Verdissima, un brand italian deja consacrat pe piata europeana, s-a remarcat la ultimele festivaluri internationale, fiind clasat in categoria grea de branduri de lenjerie, alaturi de Roberto Cavalli underwear, Chantal Thomass sau Dona Karan.
Verdissima ofera un design fresh si seducator si se adreseaza femeii senzuale, care are curajul sa-si permita un stil indraznet, sofisticat si provocator.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod