O nouă modă. 20 de vedete care au purtat pijamale pe stradă

Cine s-ar fi gândit că pijamalele ar putea deveni ţinute sexy sau chiar elegante, pe care să le poţi ziua pe stradă sau la evenimentele speciale? Creatorii de modă, bineînţeles.
Nu doar că sunt ţinute în tendinţe, pe care să le porţi atunci când vrei să faci o impresie puternică, dar pijamalele au fost de multe ori în ultima perioadă alegerile preferate ale starurilor pentru evenimentele de pe covorul roşu.

De la Rihanna, Gigi Hadid, Emma Watson sau Selena Gomez, nume mari ale industriei showbiz au încercat acest look deosebit.

Totul a plecat de la rochia de tip furou, care a devenit un trend major încă de anul trecut. Stilul a evoluat treptat de la această rochie din material satinat şi fluid la costume de tip cămaşă şi pantaloni care se aseamănă perfect cu pijamalele.

Descoperă câteva dintre starurile care au purtat pe stradă sau la evenimente speciale ţinute inspirate de pijamale sau cămăşi de noapte.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 20 Dec 2019, 23:36
    Se poartă in Romania si pijamale ziua?

    Buna vreau sa stiu in tara Romania se poarta pijamale ziua?Eu am o pijama de dama dar nu stiu daca se poarta si ziua!imi spuneti voi aproape din familie nu si a dat seama. ca este o pijama si un hanorac nu vreau sa le spun doar daca se poarta ziua pijamale zi daca este adevărat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod