Încălțăminte pentru toamna 2023 - descoperă trendurile anului

Ești la curent cu trendurile streetwear? În cazul acesta, știi că evoluează în mod constant, venind cu noi idei și inspirații pentru outfit-urile de fiecare zi. Lunile de toamnă oferă o nouă posibilitate de propuneri creative, dintre care nu lipsesc modelele de încălțăminte cu rolul de a te ajuta să iei în stăpânire străzile orașului la finalul anului. Dacă dorești să-ți scoți în evidență stilul vestimentar și în același timp să le arăți tuturor că știi ce mișcă în lumea streetwear-ului, vezi ce încălțăminte pentru femei și bărbați va domina toamna anului 2023.

Chunky skate shoes


Streetwear-ul nu încetinește pasul, se inspiră din deceniile trecute și conferă o nouă dimensiune ideilor care s-au dovedit a fi reușite. Un exemplu foarte bun îl reprezintă încălțămintea de toamnă de tip chunky skate shoes. Reprezintă un mix între cunoscutele forme masive, supradimensionate și sneakerșii de skateri, fără de care ținuta stradală din anii 2000 ar fi incompletă. Această încălțăminte se caracterizează prin structura oversize cu parte superioară impunătoare și limbă lată, precum și prin talpa exagerat de mare, fiind ideală pentru mersul pe skateboard sau pe bicicleta BMX. Noua versiune a fost îmbogățită cu o structură și mai expresivă și o combinație aparte de culori. Interesant este faptul că trendul a fost adoptat nu numai de lanțurile de magazine cunoscute, ci și de casele de modă celebre, care își prezintă colecția de ghete dama și bărbați. O găsești, de exemplu, pe podiumurile Dior și Luis Vuitton. Versiunile reînnoite ale încălțămintei clasice au fost pregătite, de asemenea, de legende ale streetwear-ului, precum Nike, DC și Etnies, care oferă modele pentru femei și pantofi sport eleganți pentru bărbați. Toamna nu înseamnă neapărat să alegi între confort și look-ul excelent!


Modele running cu tentă retro


Încălțămintea de toamnă pentru femei sau modelele pentru bărbați cu siguranță vor lua cu asalt străzile în sezonul de toamnă. În acest rol se încadrează excelent pantofii running, care în continuare reprezintă un element obligatoriu al ținutelor stradale reușite. Adevărații sneakerheads îi apreciază pentru echilibrul ideal între trecut și prezent, confortul de neegalat și caracterul practic. Brandurile iconice propun variante reînnoite ale clasicilor din deceniile trecute sau creează versiuni complet noi, însă puternic înrădăcinate în estetica sportului. Te vor surprinde modelele în diferite culori și texturi, decorate cu elemente contrastante și detalii futuriste, care conferă look-ului tău un plus de energie și te scot în evidență pe străzile orașelor. Printre variantele care se încadrează în acest trend se numără: Nike Cortez, adidas Retropy, adidas Campus și New Balance 574.

În stil outdoor


Toamna nu este mereu călduroasă și însorită, de aceea este bine să ai la îndemână o pereche pentru vremea nefavorabilă. Din fericire, pentru a te bucura de confort termic și de protecție împotriva umezelii nu trebuie să renunți la designul excelent. Încălțămintea elegantă pentru toamna anului 2023 se inspiră din estetica outdoor și reprezintă o alegere reușită. Modelele care au la bază soluții folosite în cazul articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte destinate activităților în aer liber îmbină caracterul funcțional cu lejeritatea și designul modern. Acestea aduc spiritul de aventură pe străzile orașului și îți oferă posibilitatea de a-ți scoate în evidență stilul într-un mod practic. Ghete se disting prin designul caracteristic care reflectă funcționalitatea lor. Branduri precum Timberland, Helly Hansen, Nike, Fila și adidas mizează pe forme minimaliste și culori neutre, inspirate din natură. Nuanțele de maro, verde închis, bej sau negru sunt ideale pentru compunerea unor ținute vestimentare în stil military sau utility. Un alt element important al încălțămintei inspirate din stilul outdoor îl reprezintă detaliile tehnice. Printre acestea se numără baretele reglabile, prinderea de tip velcro în jurul gleznei, șireturile suplimentare sau elementele speciale care permit circulația aerului. Aceste soluții conferă un caracter estetic, iar în același timp scot în evidență designul practic și posibilitatea de a ajusta modelul la propriile preferințe.

Unde se găsesc modele de încălțăminte pentru toamnă? Vino în unul dintre showroom-urile Sizeer sau răsfoiește oferta online!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod