De la clasic și elegant, la șocant: Ținutele spectaculoase purtate de Lady Gaga în numai câteva zile

Lady Gaga revine la obiceiul său de a atrage atenția tuturor prin ținutele pe care le alege.
În mai puțin de o săptămână, cântăreața americană a purtat o gamă extrem de variată de ținute, de la cele nonconformiste care au consacrat-o, la unele cât se poate de clasice și rafinate.

Vedeta a defilat zilele trecute prin New York purtând haine care atrag toată atenția, uneori fără să țină cont de vreme. Gaga a ales o rochie tricotată cu guler înalt și mâneci lungi decorate cu pene, deși temperatura de afară trecea de 32 de grade Celsius. Ea a asortat rochia cu o pereche de pantofi cu platforme extrem de înalte, la care apelează adesea.


Lady Gaga a făcut repetiții pentru concertul MTV Unplugged alături de cântărețul de jazz Tony Bennett, iar fiecare apariție a sa în New York a fost un adevărat spectacol. 

Pe 28 iulie, Lady Gaga a purtat o rochie de tip caftan cu un imprimeu floral în nuanțe de maro, roz și galben.
Ea a asortat ținuta cu o poșetă pastel în stil retro și ochelari de soare cat-eye geometrici.


În aceeași zi, vedeta a purtat o ținută reprezentativă, formată dintr-un body negru purtat în asociere cu un dres strălucitor, sacou, eșarfă neagră înfășurată pe cap în stil turban, precum și platforme imense, cu o înălțime de 23 de centimetri.



Pe 1 august, Gaga a atras toate privirile în momentul în care a ieșit din hotelul de lux în care este cazată purtând o ținută Valentino Haute Couture.
Piesa nonconformistă este o rochie capă într-o nuanță intensă de mov, pe care vedeta a asortat-o cu un accesoriu cu pene mov așezat pe cap, o creație Philip Treacy, precum și mănuși într-o nuanță pală de galben și sandale transparente cu toc subțire.



Starul american, care s-a dovedit în această vară un adevărat cameleon în ceea ce privește moda, probabil a fost inspirată de cel mai recent rol al său, în filmul „House of Gucci”, regizat de Ridley Scott. Ea interpretează rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod