Da-l pe spate cu stil!

Cu siguranta, vestimentatia ta este unul dintre aspectele pe care le gandesti in cel mai mic detaliu atunci cand este vorba de ocazii speciale. Pentru a-i oferi o Zi a Indragostitilor de neuitat, da-l pe spate, dar nu oricum, ci cu mult stil. Iti propunem mai multe "ingrediente" indispensabile unei tinute sexy, care te pot inspira. Poti sa faci diverse combinatii sau sa le alegi pe toate, dar pe rand.

"Ingredientul nr. 1" - rochia de seara. Acum este una dintre ocaziile anului in care poti imbraca o rochie de seara. Alege-o in functie de locul in care urmeaza sa petreceti Ziua Indragostitilor. Pentru un club, vei opta pentru o rochie casual, pentru o cina in doi, merge o rochie in stil romantic, iar pentru o iesire intr-un loc select, poti alege ceva extravagant.

"Ingredientul nr. 2" - decolteul generos. La birou, nu prea te poti mandri cu el, iar in weekend sunt rare situatiile in care mergeti in locatii care iti permit o tinuta cu un decolteu generos. Seara Sfantului Valentin este ideala pentru a imbraca ceva decoltat, astfel incat sa ii trezesti iubitului tau simturile si sa ii amintesti ca este langa o femeie frumoasa. Daca silueta iti permite, poti incerca o rochita scurta mulata si extrem de decoltata. In cazul in care ai nevoie de sustinere... alege un sutien cu push-up. Este foarte indicat in astfel de situatii.

"Ingredientul nr. 3" - pantofii cu toc. sau, dupa caz, cizmele cu toc inalt si, musai, cui. De ce? Pentru ca acesta este mult mai sexy. Stiu ca este dificil sa mergi zilnic la birou cu o pereche de cizme cu toc de 10 centimetri, dar merita sa faci acest efort pentru a fi superba. Nimic nu pune mai mult in valoare o rochie de seara si o silueta perfecta decat o pereche de pantofi cu toc inalt.

"Ingredientul nr. 4" - parfumul. Desi nu este un articol vestimentar sau un accesoriu, este un ingredient foarte important, unul olfactiv, evident. Trebuie sa dai imaginii tale de regina o aroma aparte, una dulce, senzuala sau romantica. Indiferent ce preferi, trebuie sa fie o aroma noua, o adiere necunoscuta inca de iubitul tau, pentru ca astfel va fi tentat sa stea cat mai aproape de tine. Alege totusi un parfum apropiat de aromele pe care stii ca le prefera. Asta pentru a nu avea un rezultat invers: sa il indepartezi involuntar de tine.

"Ingredientul nr. 5" - bijuteriile. Pentru o seara speciala, alege ceva pe masura. Lasa argintul de zi cu zi acasa si uita de aurul mostenit de la bunica. Nu iti recomand nici bijuteriile fantezie, ci te indemn sa alegi ceva romantic, delicat si pe gustul oricarei femei: perlele veritabile. Daca nu ai un set, completeaza cu ceva pe baza de perle artificiale.

"Ingredientul nr. 6" - lenjeria sexy. Acesta este ingredientul vestimentar cheie al unei seri romantice reusite. Stii deja ce efect are asupra barbatilor stimulul vizual. Trebuie sa iti achizitionezi o lenjerie noua pentru aceasta seara sau sa o porti pe cea pe care el ti-a daruit-o ultima oara. Il vei face sa prinda curaj si, in plus, ii sporesti increderea in gusturile si, implicit, in gesturile lui.

"Ingredientul nr. 7" - dresurile cu adeziv. De ce nu? Doar este o seara deosebita si poate ca iubitul tau isi doreste sa te vada purtandu-i, dar nu stie cum sa iti sugereze. Sunt excitanti, indrazneti si bineveniti pentru o seara in doi!

"Ingredientul nr. 8" - portjartiera. Este inca un ingredient plin de personalitate si care nu poate fi purtat zilnic, deoarece este destul de incomod. Insa va da o nota inedita serii in doi si, cu ajutorul acestui element vestimentar, vei iesi din cotidian. Nu uita prioritatea: cat mai sexy!

"Ingredientul nr. 9" - capotul sexy. Ai nevoie de el atunci cand intentionezi sa renunti la tinuta de seara si sa te schimbi in ceva comod. Este foarte util si dupa ce scenariul tau perfect s-a incheiat si seara romantica este pe sfarsite.

"Ingredientul nr. 10" - camasa de noapte. Pentru ca seara trebuie sa se incheie cum a inceput, adica intr-o nota si o tinuta speciala, fa-i o surpriza si la acest capitol. Alege sa porti o camasa noua, in culoarea lui preferata.

de Roxana Totolici
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod