Cum să te îmbraci sexy? Trucuri dovedite științific

Cum să te îmbraci sexy? Trucuri dovedite științific

Poate ai auzit că bărbații preferă femeile care își pun decolteul în valoare. Sau pe cele care poartă fuste scurte.
Deși există numeroase mituri în această privință, oamenii de știință au fost suficient de curioși încât să cerceteze ce anume consideră bărbații sexy la ținuta unei femei. Iată câteva răspunsuri:

Pune-ți talia în valoare

Studii efectuate de-a lungul timpului au dovedit faptul că femeile care au o talie mai îngustă decât șoldurile sunt considerate foarte atrăgătoare de către bărbați. O talie subțire și șolduri mai late se pare că sunt un indicator al fertilității și al sănătății, pe care bărbații îl evaluează inconștient. Prin urmare, ținutele care îți pun talia în valoare sunt o alegere bună dacă vrei să fii sexy. 

Lasă-ți brațele la vedere

În cadrul unui studiu realizat la Universitatea New South Wales din Australia, citat de youbeauty.com, s-a descoperit că pe lângă factorii deja cunoscuți precum talia, înălțimea, vârsta, mai există un detaliu surprinzător care le face pe unele femei să fie atrăgătoare pentru bărbați. Este vorba despre lungimea brațelor.
Oamenii de știință au evidențiat faptul că femeile cu brațe lungi au fost clasificate ca fiind mai atrăgătoare de bărbații care au participat la studiu. De aceea, poate că nu ar trebui să eviți rochiile cu bretele subțiri sau pe cele cu umerii goi.

Poartă pantofi cu toc

Dacă vrei să fii remarcată de reprezentanții sexului opus, atunci ar fi bine să porți mai des pantofi cu toc. Cercetătorii de la Universitatea Portsmouth din Marea Britanie au evidențiat faptul că mersul pe tocuri accentuează mișcările corpului unei femei care sunt considerate foarte sexy de către bărbați. În cadrul studiului, atunci când purtau pantofi cu toc femeile au fost considerate mult mai atrăgătoare decât atunci când purtau pantofi cu talpă joasă.

Poartă mai mult roșu

Este tentant să investești în haine negre sau închise la culoare ca să pari mai suplă. Dar dacă îți dorești să fii considerată sexy, atunci ar trebui să incluzi în garderoba ta haine de culoare roșie.
Un studiu realizat la Universitatea din Rochester a evidențiat faptul că bărbații asociază culoarea roșie cu sexul, iar femeile care poartă haine de această culoare sunt considerate sexy. O rochie roșie va atrage instant atenția oricui.

Încearcă rujul roșu

Dacă ești adepta buzelor în nuanțe nude, poate ar trebuie să te mai gândești. În cadrul unui studiu realizat Universitatea din Manchester, Marea Britanie, s-a descoperit faptul că bărbații sunt foarte atrași de buzele pline și roșii. Prin urmare, n-ar fi o idee rea să porți din când în când un ruj roșu pe buze.

Alege cu grijă parfumul

Un alt element care contribuie foarte mult la imaginea ta sexy este parfumul. De aceea ar trebui să-l alegi cu grijă.
Și în această privință oamenii de știință au obținut descoperiri interesante. Un studiu realizat de Smell and Taste Treatment and Research Foundation din Statele Unite a evidențiat faptul că bărbații participanți la experiment s-au simțit cel mai puternic excitați atunci când au mirosit un parfum care conținea arome de lavandă și plăcintă de dovleac. Prin urmare, parfumurile florale cu note dulci sunt cele mai bune alegeri pentru a suci mințile bărbatului de care te-ai îndrăgostit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod