Cum să porţi fusta plisată metalizată? 20 de outfituri stylish

Fustele în culori metalice pot să fie combinate în ţinute casual chic sau elegante, iar efectul obţinut este unul încântător.
Îţi plac fustele în culori metalice, fie că sunt midi sau lungi, însă nu ştii cu ce să le combini ca să obţii un look cool? Chiar dacă par mai pretenţioase, aceste fuste merg de minune atât cu sneackerşi albi în ţinute relaxate/casual/sport, dar şi cu tocuri pentru a obţine un outfit elegant pentru seară.

Este foarte important să le foloseşti cu măsură şi să optezi pentru un element metalic pentru a accentua ţinuta, nicidecum să încarci foarte mult optând pentru mai multe accesorii/haine metalice.
Dacă foloseşti aceste accente de culoare peste măsură, efectul obţinut nu va fi unul de eleganţă şi rafinament.

Cu o cămaşă neagră (maletă neagră, maiou elegant negru) şi o pereche de stiletto negri (sau sandale decupate negre), fusta aurie se va combina perfect şi vei obţine o ţinută stylish, rafinată pentru seară.

Sacoul, geaca de piele, tricourile simple, printate sau rock, cămăşile, maioul delicat, puloverele oversize şi bluzele din molton se combină foarte bine cu fusta plisată metalizată.

Fustele cu pliuri şi cu influenţe metalice sunt piese pline de personalitate, iar dacă le foloseşti în combinaţii simple vei obţine rezultate spectaculoase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod