Cum să porți denimul în 2017. 8 tendințe

Cum să porți denimul în 2017. 8 tendințe

Denimul a revenit în forță în modă încă de anul trecut. Stilul retro, inspirat de anii '70, dar și de anii '90, se împletește cu abordări inedite, iar rezultatul este cât se poate de modern și interesant.
De exemplu, blugii cu talie înaltă și nasturi expuși, așa cum erau purtați în urmă cu mai bine de 50 de ani, sunt în prezent piese vestimentare în trend. Descoperă câteva modalități originale de a purta denimul în acest an:

Manșete înalte

Un stil inedit a purta blugii în 2017 este acela de a îndoi tivul pantalonilor lungi, în loc să-l scurteti. Tivul ar trebui să se oprească până în dreptul gleznelor sau puțin deasupra lor. Este modalitatea excelentă de a pune în evidență o pereche de pantofi care îți plac foarte mult.

Blugi fără tiv

Este o tendință în materie de jeanși care se menține încă de anul trecut. Aspectul de tiv deșirat îți oferă un look relaxat, perfect pentru o ținută casual de primăvară sau vară, dar dacă asociezi acești blugi cu o pereche de pantofi cu toc, vei fi surprinsă să descoperi cât de interesant pot arăta.



Jachetă supradimensionată

Ții minte jachetele acelea minuscule din denim care erau purtate la sfârșitul anilor '90? Ei bine, au fost inspirația pentru acest trend important al anului 2017. O jachetă supradimensionată din denim este o investiție de lungă durată, pentru că acest trend pare să reziste.
Modelele de jachete cu o croială androgină ar trebui să fie prioritatea ta, având un aspect modern. Asociază-le cu piese vestimentare feminine, precum o fustă plisată, pentru a realiza un contrast deosebit.




Detalii brodate

Broderiile au cucerit lumea modei, iar asocierea de broderie delicată pe o piesă din denim pare să fie favorita tuturor. Este un stil inspirat din moda anilor '60, care te va ajuta să dai o notă retro ținutelor tale. Alege blugii cu broderii, dar și jachetele din denim cu astfel de detalii.
Iar dacă te pricepi, atunci ai putea să-ți brodezi și singură câteva piese vestimentare din denim.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod