Cele mai versatile jachete ale sezonului pentru bărbați

Acum că sezonul rece este în plină floare, probabil că v-ați întrebat care sunt cele mai potrivite jachete de toamnă pentru bărbați. Dacă vă numărați printre domnii care și-au schimbat garderoba, însă nu s-au hotărât asupra gecii de sezon, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vă vom vorbi despre două cele mai versatile modele de jachete, pentru a vă inspira și a vă ajuta să vă creați super ținute. Să începem!
Cu toții știm că domnii sunt adepții stilului casual, comod și sporty. Ei bine, când vine vorba de toamnă, există totuși mai multe variante din care puteți alege, pe lângă obișnuitele geci piele bărbați sau geci Adidas pentru bărbați. Acestea două sunt un exemplu de jachete de stradă, mai sportive, însă iată ce alt fel de geci puteți purta, pentru a da un plus de stil oricărui outfit.

Paltonul


Printre cele mai versatile jachete bărbați pentru sezonul rece se numără paltonul. Pe lângă aspectul său elegant, drept și minimalist, acesta se va mai remarca și datorită rafinamentului pe care îl va oferi oricărei ținute. Chiar și dacă alegeți să purtați un hanorac cu glugă pe dedesubt, tot veți reuși să întoarceți priviri. Acest tip de geacă este printre cele mai folositoare deoarece ea se potrivește atât toamnei cât și iernii. Fiind confecționat dintr-un material gros, de stofă, paltonul dispune și de căptușeală la interior, care vă va ajuta să vă mențineți căldura corporală chiar și în timpul celor mai neiertătoare rafale de vânt. Însă, singurul dezavantaj îl reprezintă faptul că nu este impermeabil. Paltonul este un tip de jachetă de bărbați care, fiind confecționat din stofă, tinde să se ude în timpul ploilor. De aceea, vă recomandăm să-l purtați cu grijă. Cu toate acestea, nu renunțați la ideea de a vă cumpăra un palton, fiindcă astfel, avându-l în garderobă, veți dispune de o haină elegantă ce va putea face orice ținută să fie classy. De exemplu, puteți asorta paltonul cu o pereche confortabilă de blugi, un hanorac simplu, cum vă spuneam și mai devreme, și niște bocanci army. Dacă jacheta aleasă este neagră sau maro, atunci puteți opta pentru o ținută all black sau chiar cu accente gri. Iar dacă ați fost mai curajos și ați ales un palton verde închis, să spunem, atunci puteți opta și pentru îmbrăcăminte bej sau crem. Tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați imaginația să zboare și cu siguranță veți forma cele mai atrăgătoare ținute.

Trenciul


A doua jachetă bărbați despre care vrem să vă vorbim azi este trenciul. Acesta se remarcă datorită lungimii până la jumătatea gambei și factorului de impermeabilitate. Cu o astfel de jachetă veți putea merge prin ploaie fără griji. Trenciul nu este confecționat din fâș, însă putem spune că cele două materiale se aseamănă. Ce veți observa însă diferit la trenci este perechea de nasturi eleganți și cureaua din talie care se va strânge după bunul plac. Acesta este și el căptușit la interior, precum paltonul, însă are un material ceva mai subțire. De aceea, vă recomandăm ca paltonul să-l purtați mai degrabă spre sfârșitul toamnei și trenciul, acum, la mijlocul anotimpului, cât încă nu este ger. Culorile pentru care puteți opta sunt tot cele neutre: negru, maro, crem sau verde. Și pentru că trenciul este o haină mai des întâlnită decât paltonul, acesta este și mai versatil. Dacă la palton este de așteptat să aveți o ținută cât de cât classy pe dedesubt, lăsând la o parte exemplul dat de noi, la trenci puteți purta orice fel de îmbrăcăminte doriți, fără prejudecăți. De exemplu, puteți opta chiar și pentru o cămașă cu pantaloni eleganți și tot veți reuși să ieșiți în evidență. Sau dacă totuși sunteți adeptul stilului sporty, rămâneți la ideea inițială, de blugi, hanorac simplu și bocanci, și vă veți asorta de minune. Pentru un palton, de obicei culorile sunt mai închise, iar pentru trenci, mai deschise. Deci dacă vă cumpărați un trenci crem sau verde sage, cu siguranță veți ieși în evidență cu un outfit în culori pământii. Și aici vă recomandăm să dați frâu liber imaginației, fiindcă nu aveți nimic de pierdut.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am inspirat să alegeți una dintre cele mai versatile jachete bărbați ale sezonului sau chiar geci din piele pentru barbati. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod