10 momente fabuloase din istoria modei

1998: Moda de inalta clasa apare intr-un show TV

Serialul "Sex and the City" a inregistrat un succes de proportii. Aceasta productie nu putea sa nu-si puna amprenta asupra modei internationale. Modelele create de Patricia Field au devenit adevarate must-have-uri ale fiecarei femei care se imagina in unul dintre rolurile din serial. Fiecare dintre cele 94 de episoade a avut cel putin o piesa vestimentara care, mai tarziu, a servit drept inspiratie pentru un anumit creator de moda.

1985: Muzica si moda

Madonna a reprezentat intotdeauna un reper pentru multe dintre femeile din intreaga lume. Stie ce sa poarte si cum sa poarte ca sa fie potrivit pentru momentul si locul in care se afla. De foarte multe ori, artista a reusit sa dea tonul in ceea ce priveste tendintele din sezonul respectiv.

Lumea modei din Londra si New York a fost la picioarele Madonnei in momentul in care a trebuit sa-si creeze vestimentatia pentru rolul pe care l-a interpretat in filmul "Desperately Seeking Susan". Fiind un personaj cu o personalitate foarte puternica si schimbatoare, in acelasi timp, vestimentatia a trebuit sa reflecte exact starile prin care trecea. Si, cu siguranta, Madonna a avut inspiratie si de data aceasta: totul negru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod