Karl Lagerfeld va crea încălțări din plastic

O nouă colaborare foarte interesantă din lumea modei a fost anunțată în aceste zile. Karl Lagerfeld va realiza colecții capsulă pentru brandul Melissa. Parteneriatul va începe din sezonul

O nouă colaborare foarte interesantă din lumea modei a fost anunțată în aceste zile. Karl Lagerfeld va realiza colecții capsulă pentru brandul Melissa. Parteneriatul va începe din sezonul toamnă/iarnă 2013.


Pentru Lagerfeld această colecție capsulă este un bun prilej să creeze pentru tinerii pasionați de modă, dar care nu-și permit piese de lux. "Suntem foarte entuziasmaţi de parteneriatul cu Melissa, brand prin intermediul căruia Karl poate transpune inspiraţia şi creaţiile sale în produse iconice <<fun fashion>>, pe care foarte multe femei din întreaga lume vor fi nerăbdătoare şi bucuroase să le poarte", a declarat Pier Paolo Righi, CEO al brandului Karl Lagerfeld.

Directorul executiv Melissa, Paulo Pedó, a declarat că această colaborare cu Lagerfeld "unul dintre cei mai importați designeri ai secolului XXI" este "una dintre cele mai importante colaborări pe care compania a avut-o de la înfiinţare".

Compania braziliană Melissa, specializată în încălțăminte din plastic reciclabil, a mai colaborat, de-a lungul timpului, cu designeri de top, precum Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier sau Alexandre Herchcovitch, pentru a produce pantofi la prețuri accesibile tinerilor pasionați de modă.

Plasticul din care sunt făcuți pantofii Melissa este tratat pentru a evita transpirația excesivă a piciorului și permite pielii să respire.

Partea cea mai interesantă este că acest plastic este reciclabil. Astfel, marfa nevândută se poate recicla, iar alte modele sunt create.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod