Încălțări strălucitoare pentru zile de sărbătoare

Sezonul petrecerilor de sfârșit de an s-a deschis și este normal să ne gândim ce vom purta la diversele evenimente la care vom participa. Și pentru că strălucirea este la modă în această

Sezonul petrecerilor de sfârșit de an s-a deschis și este normal să ne gândim ce vom purta la diversele evenimente la care vom participa. Și pentru că strălucirea este la modă în această perioadă din an, de ce să nu încercăm niște pantofi care strălucesc la propriu.

Pentru acest sezon, designerii ne-au propus pantofi decorați cu sclipici, numai buni pentru petrecerile de Crăciun și de Revelion. Încearcă și tu o pereche aurii sau argintii, cu toc înalt. Ținuta ta va prinde viață cu acești pantofi.

Poți să alegi și modele multicolore, roșii sau albastre.

Însă, nu uita că acești pantofi sunt mai potriviți seara decât ziua. Dacă nu ești foarte sigură la ce să-i asortezi, nu ai cum să greșești cu o rochie neagră simplă. De asemenea, acești pantofi se potrivesc de minune cu pantaloni de inspirație masculină care îți lasă glezna dezgolită.

Pentru acelea dintre voi mai curajoase, acești pantofi pot fi purtați și în timpul zilei. Însă, o pereche fără toc este mult mai potrivită. Îi poți asorta la jeanși și un pulover colorat sau cu un imprimeu.

Și dacă nu ești foarte convinsă că vrei să investești bani într-o astfel de pereche de încălțări, poți să găsești foarte multe filmulețe pe internet care te învață cum să lipești glitter pe niște pantofi simpli.

Astfel, încălțările de care te-ai plictisit se pot transforma în pantofi pentru petrecere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod