Apreschiurile, cizme călduroase pentru vremuri friguroase

Dacă ești o mare iubitoare a sporturilor de iarnă, atunci nu trebuie să-ți lipsească o pereche de apreschiuri. Sunt ideale pentru excursiile la munte, dar și pentru oraș, în acele zile în

Dacă ești o mare iubitoare a sporturilor de iarnă, atunci nu trebuie să-ți lipsească o pereche de apreschiuri. Sunt ideale pentru excursiile la munte, dar și pentru oraș, în acele zile în care zăpada și viscolul pun stăpânire pe întreg orașul.

Poate nu sunt cele mai sexy cizme, dar trebuie să recunoști că sunt foarte practice în acele zile când evadezi la munte. Zăpada și gerul din zonele muntoase nu prea fac echipă bună cu niște simple cizme din piele (de tocuri nici nu mai vorbim), așa că ai nevoie de încălțări călduroase, confortabile și impermeabile.

Ai nevoie de cizme speciale care să te protejeze de frig dar și de umezeală.

Unde mai pui, că în ultimile sezoane au apărut modele colorate, din piele lăcuită sau îmblănite, astfel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Iar pentru un look complet, mai ai nevoie de o geacă groasă și o pereche de pantaloni speciali pentru pârtie. Astfel de modele de cizme găsești în magazine de specialitate, dar și magazine cu articole sportive.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod