Încălțările pentru care merită să mori, de la STACCATO

Pentru că nu puține sunt femeile care ar muri pentru o pereche de pantofi, STACCATO a pregătit o colecție foarte sugestivă: "Shoes to die for!". Realizată în colaborare cu Ground Zero, casa de

Pentru că nu puține sunt femeile care ar muri pentru o pereche de pantofi, STACCATO a pregătit o colecție foarte sugestivă: "Shoes to die for!". Realizată în colaborare cu Ground Zero, casa de modă londoneză a fraţilor Eri & Philip Chu, colecţia toamnă/iarnă 2012-2013 este disponibilă și în România.

Pentru acest sezon STACCATO propune pantofi în stil glam, inspirați din roialitatea britanică, cu accente edgy, precum tocul "șurubelniță". Întreaga colecție este alcătuită din piese îndrăznețe, cu un aer prețios.

Tocul "șurubelniță", din metal, alături de pielea întoarsă, cu aspect de catifea, transformă acești pantofi într-un statement pentru femeile independente care își doresc să fie feminine și puternice în același timp.


Designerii Eri & Philip Chu introduc alte două elemente îndrăzneţe în colecţie: platformele metalice şi mixul curajos de piele cu texturi diferite, printre care şi pielea de crocodil. În plus, botinele şi cizmele atemporale, din piele fină sau cele cu tăieturi avangardiste completează perfect orice ţinută de zi.

Nu ai cum să nu adori mocasinii cu printuri grafice ale personajelor principale din povestea Cenuşăresei alături de sloganul "Women to die for!", creaţi în stilul consacrat al casei de modă londoneze Ground Zero.

Colaborarea dintre cele două branduri, STACCATO şi Ground Zero, nu se oprește aici.

Acestea au realizat și o colecţie capsulă pentru primvară/vară 2013 având ca temă centrală "She is electric!", care a fost lansată  în cadrul Paris Fashion Week, pe 30 septembrie.


Colecția "Shoes to die for!" by Ground Zero poate fi găsită în magazinul STACCATO din București, în AFI Palace Cotroceni și în cel din Iași, în Palas Mall.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod