Cizmele de cauciuc, salvarea în zilele ploioase

În zilele ploioase de toamnă, când șiroaiele de apă inundă tot orașul, singurul lucru pe care ți-l dorești din tot sufletul (pe lângă un taxi) este să ai picioarele uscate. Și cum altfel,

În zilele ploioase de toamnă, când șiroaiele de apă inundă tot orașul, singurul lucru pe care ți-l dorești din tot sufletul (pe lângă un taxi) este să ai picioarele uscate. Și cum altfel, dacă nu cu ajutorul unor cizme de cauciuc?

Știu că multe persoane sunt împotriva acestor cizme. Fie că li se par foarte urâte, fie că le amintesc de perioada petrecută la bunici, la țară, și li se pare ciudat să umble cu ele prin oraș, aceste cizme nu sunt pe lista lor de cumpărături.

Însă, indiferent de motivele pentru care nu le placi, un lucru este cert: sunt niște încălțări foarte practice. Nicio altă pereche de pantofi nu te va proteja mai bine de apă decâ cizmele de cauciuc.

Iar dacă ne gândim și la acele zile de iarnă, când se topește zăpada, iar străzile devin adevărate mlaștini, atunci putem spune că cizmele de cauciuc sunt singurele cu care te poți deplasa în siguranță.

Partea bună a lucrurilor este că, în ultimii ani, cizmele de cauciuc s-au transformat, iar aici vorbesc despre aspect.

Sunt colorate, cu flori, cu șireturi, animal print, lungi sau scurte... cizmele de cauciuc din zilele noastre sunt pentru toate gusturile.

Așa că, de ce nu încerci să le vezi cu alți ochi și să te gândești că, uneori, confortul este cel mai important.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod