Botinele acestui sezon. Vezi ce nu trebuie să-ţi lipsească!

Botinele sunt alegerea perfectă pentru perioada dintre sezonul cald şi cel rece. Atunci când este prea frig pentru a mai purta pantofi, dar încă prea cald pentru cizme. Toc gros şi comod

Botinele sunt alegerea perfectă pentru perioada dintre sezonul cald şi cel rece. Atunci când este prea frig pentru a mai purta pantofi, dar încă prea cald pentru cizme.

Toc gros şi comod

Perfecte pentru o ţinută de birou, tocurile groase te ajută să treci cu bine peste o zi foarte încărcată. Se potrivesc de minune la o perche de jeanşi skinny, o cămaşă şi un sacou cambrat.


Talpă ortopedică

Ca şi în cazul tocului gros, talpa ortopedică este ideală în acele zile în care ai multe drumuri de făcut.

Botinele cu talpă ortopedică sunt comode şi practice şi le pot purta şi persoanele care nu sunt obişnuite cu tocuri.

Piele lăcuită

Acest model din piele lăcuită este unul foarte feminin, ideal pentru rochii sau fuste. Dacă eşti o persoană scundă nu uita că botinele "taie" din înălţime. De aceea, atunci când le porţi trebuie să te foloseşti de un mic truc. Poartă-le cu un dres mat, de aceeaşi culoare. În felul acesta va exista o continuitate, iar picioarele tale vor părea mai lungi.

Puţină culoare

În zilele reci, suntem tentate să purtăm cât mai mult negru şi alte culori închise.

Tocmai de aceea, m-am gândit să vă propun şi nişte botine colorate. Şi dacă nu vreţi să renunţaţi la negru, această pereche se asortează perfect la o ţinută all black. Un mic truc pentru femeile minione: la o astfel de ţinută (haine negre şi botine colorate) adaugă o eşarfă în acelaşi ton cu încălţările. Astfel, vei câştiga în înălţime deoarece privirile se vor îndrepta către părţile colorate ale ţinutei.


Combinaţii de materiale

Un model foarte în vogă în acest sezon.

Combinaţia de două sau mai multe materiale pentru o perche de pantofi este foarte şic.

Botine decupate

Pentru acelea dintre voi mai curajoase, care nu au probleme cu frigul, le recomand botinele decupate. Sunt perfecte pentru o ieşire la un club, dar şi pentru în timpul zilei dacă le purtaţi cu dres mat, gros. De asemenea, aceste botine se pot purta şi cu ciorapi groşi până la genunchi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod