Încălţări cu reducere la New Look. Hai la shopping!

New Look a pregătit o surpriză pentru tinerele pasionate de pantofi: o săptămână cu reduceri. Promoţia este valabilă pentru liniile de încălţăminte selectate, până pe 18.11.2012, în

New Look a pregătit o surpriză pentru tinerele pasionate de pantofi: o săptămână cu reduceri. Promoţia este valabilă pentru liniile de încălţăminte selectate, până pe 18.11.2012, în limita stocului disponibil.

Aşa că, de ce să nu ne bucurăm de o pereche de botine perfectă pentru această vreme ploioasă sau de pantofi decupaţi cu platformă şi toc înalt la preţuri atât de atrăgătoare.



Fiona Maguire, Senior Footwear Designer New Look, ne recomandă pentru acest sezon: "Orice fashionistă, ar trebui să aibă o pereche de pantofi casual sau balerini cu detalii tip ţinte pentru începutul sezonului, ghete care să poată fi purtate cu skinny jeans şi rochii şi cizme de motociclist pentru vremea rece."

Bradndul britanic reuşeşte să facă pantofi care arată bine, la preţuri accesibile.

"Întreaga echipă de design de la New Look lucrează înaintea fiecărui sezon pentru a decide împreună temele cheie, mesajele, culorile şi look-urile principale. Apoi fiecare echipă de design din departamente crează produse pentru zona respectivă, corepunzătoare acelor look-uri care se doresc a fi conturate. Astfel, folosim aceste teme ca sursă de inspiraţie. Calitatea materialelor este foarte importantă pentru noi, calitatea fiind importantă pentru tot ceea ce facem, de aceea monitorizăm permanent îndeplinirea acestor standarde", spune Fiona Maguire.

New Look te aşteaptă în 7 magazine din ţară şi din Bucureşti să te bucuri de pantofi sexy la preţuri atrăgătoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod