Combinaţia ECCO pentru un stil casual cool de vară!

Fii stilat şi relaxat toată vara cu o pereche de pantofi exclusivişti, dar atât de casual, şi o geantă care trece testul timpului!
Pantofii pentru bărbaţi ECCO Collin şi genţile ECCO Finley sunt uşor de purtat şi de asortat, în plus au un design atemporal, care depăşeşte tendinţele sezonului. Indiferent că preferi stilul business, casual sau sport, ECCO Collin şi ECCO Finley îţi vor completa garderoba de vară cu un plus de rafinament şi culoare!

ECCO Collin sunt pantofi moderni fără siret, uşor de încălţat şi perfect flexibili, confecţionaţi din piele nubuc de vacă şi având elastice laterale pentru o fixare perfectă pe picior.

Căptuşeală din material textil absoarbe umezeală şi lasă piciorul să respire, branţurile sunt acoperite cu piele, iar sistemul ECCO Comfort Fibre păstrează un climat interior optim.
Mai mult decât nişte pantofi super confortabili, ECCO Collin sunt accesoriul de care ai nevoie pentru a asigura ţinutelor tale de vară un look casual în tendinţe!

Geanta ECCO Finley, modernă şi versatilă, se asortează de minune cu stilul casual cool al pantofilor ECCO Collin. Confecţionată din pânză foarte rezistenţă şi piele de cea mai bună calitate, ECCO Finley va deveni accesoriul tău preferat, deoarece este uşor de purtat şi de asortat. Mânerele din piele şi cureaua ajustabilă îţi oferă posibilitatea să porţi această geantă atât pe umăr, cât şi în mână.

Pantofii pentru bărbaţi ECCO Collin şi genţile ECCO Finley sunt disponibile în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod