10 reguli de aur pentru rochia de mireasa perfecta

Adunate de la cei trecuti prin astfel de situatii, experimentati si uneori victime ale situatiilor neprevazute...
Adunate de la cei trecuti prin astfel de situatii, experimentati si uneori victime ale situatiilor neprevazute, sunt zece reguli de aur pe care trebuie sa le iei in calcul cand este vorba despre rochia ta de mireasa.
O sursa de inspiratie poate fi si Salonul de la Paris, dar si Targul de nunti, ca sa nu mai vorbim de situl Mariage.com, un adevarat rasfat fie ca ai fost, fie ca vei fi mireasa.
 
Respecta ordinea operatiilor. Ce alegi prima data: culoarea sau croiala? Evident croiala, modelul de baza. Oricat de mult ti-ar face cu ochiul rochiile infoiate sau cele decoltate ori modelul sirena, trebuie sa alegi croiala care se potriveste cel mai bine siluetei tale. Trebuie sa tii cont si de silueta sotului tau, dar si de tinuta lui. Intre voi trebuie sa existe o armonie estetica. Alege apoi nuanta rochiei tale, dar ai grija sa faci asta in lumina naturala, pentru ca lumina din magazine poate fi inselatoare.

Evalueaza-te singura, din poze. Aloca un buget de timp suficient pentru gasirea rochiei de mireasa ideale. Cel mai bine este sa pornesti aceasta aventura impreuna cu o prietena in ale carui gusturi ai incredere. Dar te poti evalua si singura. Probeaza si fa-ti poze. Te poti poza singura in oglinda sau poti ruga vanzatoarea. Studiaza pozele pe indelete, acasa. Sigur vei alege in cunostiinta de cauza.  Supune la acelasi test voalul si coronita.

Nu face economii, cand este vorba despre rochia de mireasa. Nu exista rochie frumoasa si ieftina. Poate parea adorabila pe manechinul din vitrina, dar calitatea proasta a materialelor se va vedea imediat. Nu croiala este motivul pentru care rochia castiga la pret, ci materialul. Asa ca pune pret pe calitatea rochiei tale. In fond, este o investitie pe care o faci o data in viata. Si merita!

Pantofii sunt un detalii foarte important. Stii cum este cand pantofii te necajesc. Uneori, asa ceva iti poate strica tot cheful. Imagineaza-ti ce se poate intampla daca ai ghinionul asta in ziua nuntii. Solutia este sa ii porti inainte de nunta, cel putin cateva zile, prin casa. Este insa indicat sa ii incerci si afara, pe un teritoriu mai putin prietenos. Ascunde-i sub o fusta lunga si du-i la plimbare. Pregateste, pentru petrecere, o pereche de pantofi de schimb, in care cu siguranta sa te simti bine si care sa te salveze in cazul in care pantofii de printesa devin agresivi!
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana Maria pe 16 Ian 2013, 17:20
    Rochia mea de mireasa !

    Buna! Vreau sa va spun ca eu am avut un noroc chior cu o prietena care mi-a recomandat pe cineva, cineva care te asculta foarte bine ceea ce iti doresti si iti face o schita pe loc .... a fost extraordinar. Aveam niste idei in cap cam cum as fi vrut sa fie rochita mea cea mult visata . i-am dat cateva idei si mi le-a transpus pe foaie exemplar. cred cu tarie ca v-ar ajuta de minune aceasta doamna. daca vreti si va este cu folos va las un link, pe mine m-a ajutat enorm cu rochita mea, www.bridesboutique.ro

    0
    0

  • Diana pe 13 Oct 2011, 20:33
    ...

    eo imi iau o rochie neagra, si fata buchet, e enervant sa-l tii toata noaptea in mana degeaba...

    3
    3

  • elena pe 16 Apr 2011, 13:26
    rochia perfecta

    buna sunt o eseanca de 22 ani am 54kg 1,68 sanii frumosi. as dori si eu case de moda pt o rochia perfecta, din iasi dak se poate eu sunt in italia si nu mai stiu prea multe, dar se poate chiar si poze sau ideei. va multumesc f bun subiect succes.

    1
    2

  • Nika82 pe 7 Apr 2011, 23:00
    Pantofi de mireasa la comanda, Bucuresti?

    Cred ca e foarte important sa te simti bine in rochia de mireasa dar si...Pantofii pot sa-ti strice ziua nuntii!!! de aceea, as vrea sa comand pantofii, facuti pe piciorul meu, mai ales ca am probleme cu coloana! cine ar putea sa ma ajute cu niste recomandari, ateliere din Bucuresti, desigur la un pret nu de colectii de lux :))) Multumesc anticipat!

    3
    0

  • niky pe 25 Feb 2011, 23:34
    rochia

    buna.anul acesta o sa fiu mireasa si nu stiu ce rochie sa-mi aleg,Am 1.68 inaltime,63 kilograme,sani potriviti.va rog sa-mi trimite-ti poze cu modele de rochi care sa mi se potriveasca.va rog frumos.multumesc

    0
    0

  • lorena pe 2 Nov 2010, 12:44
    rochii de mireasa

    buna,in mai 2011,am nunta,si nu stiu ce model de rochie m-ar avantaja ,am 1.67 si 63kg,va rog mult sa-mi trim poze si ideeile voastre !!! multumesc

    3
    3

  • pislariu mariana pe 28 Sep 2010, 11:23
    Rochii de mireasa

    poli kalooooo....ESTE FOARTE IMPORTANAT SI INTERESANT SA TE OCUPI SI SA TE INTERESEZI DE TOT CE SE INTIMPLA IN JURUL TAU ...... MarPis

    0
    0

  • alina pe 18 Iun 2010, 19:41
    rochie de mireasa

    buna.anul acesta o sa fiu mireasa si nu stiu ce rochie sa-mi aleg.am 1,64 inaltime,48 kilograme,sani mai micuti.va rog sa-mi dati poze cu modele de rochi care mi-sar potrivi.va rog mult.multumesc

    1
    1

  • rosida pe 5 Apr 2010, 11:15
    ....

    Am 1.65m , in jur de 58kg si am fundu mai mare ...as vrea sa stiu ce fel de rochie mi s-ar potrivi mai bine !

    0
    0

  • gili pe 17 Mar 2010, 11:20
    rochia

    eu am forme pline, sanii mari si fundul cam nare , si as vrea sa stiu ce rochie mi s.ar potrivi

    0
    0

  • Scrisori de la Mos Craciun pe 27 Oct 2009, 21:20
    depinde de stil cum va alegeti rochiile...

    ...dar renuntati ca toata noaptea sa va tineti de rochie! Atarna, e lunga... ok. Las-o sa atarne! Unele mirese sunt penibile si anuleaza toata frumusetea rochiei pentru ca toata noaptea nuntii stau si isi ridica rochia.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod