DIABOUTIQUE Atelier prezintă colecţia Strada Praga

DIABOUTIQUE Atelier este locul de întâlnire al tendinţelor cu tiparele vestimentare clasice, unde ajungi atunci când vrei să te simţi inspirată, să descoperi o haină care să îţi schimbe parcursul zilei sau, pur şi simplu, să stai la poveşti într-o atmosferă relaxată, cu muzică bună.
DIABOUTIQUE este un atelier şi showroom de creaţie vestimentară ce lucrează pe comandă garderobe de la A la Z şi piese care nu ar trebui să-ţi lipsească din şifonier. Little Black Dresses dar şi rochii pline de culoare, ţinute de ocazie, pardesie şi paltoane călduroase, eşarfe din materiale fine, accesorii statement şi foarte feminine.

STRADA PRAGA este prima propunere vestimentară pe care DIABOUTIQUE Atelier o face în acest sezon. Inspirată de contraste, ea aduce laolaltă piese fine din mătase de bumbac şi dantelă, cardigane moi şi călduroase, în tot cu vremea de afară, rochii petrecute cu pattern-uri colorate ce amintesc de vară, dar şi veste, trenciuri si paltoane feminine, cu care să îţi completezi ţinutele.

"Strada Praga" este o colecţie ready to wear, creată în întregime de DIABOUTIQUE Atelier şi inspirată de vacanţele de toamnă petrecute în marile capitale europene, de tendinţele care se formează singure în ton cu mood-ul unei zile şi de eleganţa unor piese cheie, care, reinterpretate, vor fi întotdeauna chic. Oricare piesă poate fi reprodusă pe alte măsuri şi/sau materiale. Showroom-ul se găseşte pe Str. Praga, 2A. Programări la telefon +40723274424
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod